Andersen Furniture

Firmaet Andersen Furniture ligger faglig stolthed i hvert møbel.  


Et nyt møbel udløser en spontan glæde, den dag det bliver købt. Kun når du føler den samme glæde dag efter dag, år efter år - ved at bruge det, se på det, eje og besidde det „som en del af familien” -, er vores mission lykkedes.

Hos Andersen Furniture får du et individuelt fremstillet møbel. Med udgangspunkt i vores kollektion af skænke, vitriner, spiseborde, sofaborde, der alt sammen fås i et bredt spekter af massive ædle træsorter, mange modelvarianter, forskellige overfladebehandlinger og med mulighed for at få opfyldt specielle ønsker og behov, sammensætter Andersen Furniture et møbel, der nøje følger dine anvisninger. Andersen Furniture er ordreproducerende og producerer først møblet, når du har bestilt det.

Det individuelle understøttes af, at træ i sig selv er et individuelt materiale. Hvert stykke træ er en særskilt udfordring, som Andersen Furniture gerne tager op. Ja, det er nærmest en lidenskab for dem at få det bedste frem i træet.

Andersen Furnitures kollektion bygger på klassisk dansk møbeldesign. Nyklassisk er nok det rigtige ord. Firmaet lytter til deres kunder, de følger trenden herhjemme og ude i verden, og i samarbejde med dygtige møbelarkitekter supplerer Andersen Furniture løbende deres kollektion af møbler. Derfor føler Andersen Furniture sig altid velforberedte og godt rustet til at producere, når din bestilling kommer.

Det grundlæggende i Andersen Furniture møbelproduktion vil altid være de ædle træsorter, det massive træ, den håndværksmæssige forarbejdning, det individuelle og klassiske design. Kald det bare et princip. Stædighed måske. Faglig stolthed i hvert fald.

Træ er et levende materiale og kræver den rigtige pleje og vedligeholdelse, af os og af dig. Gennem en ekstrem grundig forarbejdning og behandling af træet har Brødrene Andersen Møbelsnedkeri gjort det nemt for dig at holde møblerne flotte og i perfekt stand.

I sommeren 2014 skiftede Brøderne Andersen Møbelsnedkeri navn til det vi idag kender som Andersen Furniture.


Brødrene Andersen Møbelsnedkeri
TAC | T1 | Papillon| ByKato sofabord | ByKato sideboard| Caché | DK10 spisebord | No. 255/65 | No. 295 | Skænk | No. 243No. 270.
VitrineNo. 333703 | No. 3318 |DK10 sofabord| IndskudsbordeZeta | No. 2-113 & 2-115|  M1 |

TAC

Design: Andersen Furniture/ byKato
Model: The Andersen Chair

Udførelse: The Andersen Chair, som har fået tildelt Reddot Design Award 2013, er med sæde i glasfiber og fås i 7 forskellige farver:

 Gul, grå, rød, antracitgrå, hvid, turkisblå og sort.  Benene er i massivt træ og fås i træsorterne eg, ask valnød eller sortbejdset.

 Stolen er monteret med en elegant messingring, som udover at stabilisere og styrke træbenet, giver en elegant markering af overgangen til glasfibersædet.

 The Andersen Chair er designet af byKATO og er inspireret af den nordiske minimalisme og 60'ernes internationale møbeldesign. Stolens organiske form betyder, at siddekomforten er i top.

 Med The Andersen Chair får man en stol for livet. Stolen er testet hos Danmarks Teknologiske Institut mht. belastninger på højeste niveau og opfylder kravene for Møbler - styrke, holdbarhed og sikkerhed.

 

reddot logo lille.jpg


 


TAC
Bookmark and Share

T1

Design: Karl Rossell og Tonny Glismand 
Model: T1

Udførelse: Bykato bordet har vundet prisen "Wallpaper Design Award 2012" for bedste spisebord. Prisen uddeles af det internationale magasin "Wallpaper", som er førende indenfor design, mode og livsstil. 

 

Bykato bordet er et bord med karakter og lethed. Bordpladen er med slidstærkt laminat og stellet er udført i massivt træ med synlige tapper. Bordet fås i 2 størrelser både som fast plade eller som udtræksbord med udtræk til 4 plader.

 

Størrelse:

220 x 95 x H72,5 cm.

180 x 95 x H72,5 cm.

 

Hver tillægsplade måler 50 cm. Fuldt udtrukket har bordet en længde på 420 cm, hvorved der er plads til 16-18 personer omkring bordet.


T1
Bookmark and Share

Papillon

Design: Andersen Furniture
Model: Papillon

Udførelse: Papillon bordet er skabt ud fra ønsket om at lave et klassisk spisebord med super funktionelle detaljer. 

Papillon bordet har synkronudtræk, hvilket giver en meget let håndtering af tillægspladerne. Ved at trække i den ene ende af bordet, glider de to bordhalvdele let fra hinanden, og en to-delt tillægsplade kan trækkes op via en påmonteret læderstrop. 

Bordet fås i størrelsen: 95 x 200 x H74,0 cm. 

Butterfly tillægspladen måler 100 cm. 

Bordpladen fås i:

25 mm massivt træ i sorterne: eg, ask eller valnød.

25 mm letvægtsmateriale med højtrykslaminat i ni forskellige farver og med kantliste i massivt træ.

 

 


Papillon