Cane-line

Se Cane-line outdoor kollektion


Cane-line A/S er en dansk virksomhed med hovedsæde i Rynkeby på Fyn. Virksomheden blev grundlagt i 1986 og er vokset kraftigt frem til i dag, hvor Cane-line er blandt de førende inden for salg af flettede vedligeholdelsesfrie havemøbler i Europa.

I kraft af Cane-line's søsterselskab, Sika-Design A/S, kan Cane-line trække på mere end 60 års erfaring i fremstillingen af fletmøbler.

Cane-line ønsker at være en innovativ virksomhed, som hele tiden er på forkant og produktudviklingsmæssigt ligger helt fremme på verdensplan indenfor vores niche af flettede vedligeholdelsesfrie havemøbler. Dette sikres via eget design og samarbejde med danske designere. Alle Cane-line's havemøbler og indendørs møbler designes og udvikles fra grunden i Danmark og produceres så i Fjernøsten. I produktudviklingen går komfort og kvalitet frem for alt andet, og efterfølgende håndflettes alle vores møbler i de bedste materialer.

Berg Furniture hvilestol læderstol
designstole Diamond | Liberty | Rest | Kingston | Breeze | Trinity | Savannah | Sunrise | Axminster | Belmont | Brighton | Cayman | Chester | Cornell | Derby | Elements | Escape | Flow | Hampsted | Lansing | Madison | Mayfair | Milton | Newman | NewportPacific | Portland | Presley | Richmond | Safari | Share | Ascot | hvilestol

Ascot

Design: Cane Line
Model: Ascot

Udførelse:
  Ascot serveringsvogn er den perfekte fralægningsplads når du har dækket op til et fantastisk måltid på terrassen. Vognen er produceret i Cane-line fiber i naturfarve. Med en serveringsvogn bliver det både lettere og hurtigere at dække op på bordet. 

Bredde 75 cm
Højde 75 cm
Dybde 55 cm

Ascot
Bookmark and Share

Avenue

Design: Cane Line
Model: Avenue

Udførelse:
  Cane-line har designet en fleksibel bordserie - Avenue - som består af en række bordunderstel i forskellige størrelser og materialer. Avenue fås i aluminium og rustfrit stål. Materialevalget gør at vedligeholdelsen af produkterne er yderst simpel. Alle understel kan kombineres med forskellige størrelse bordplader i forskellige materialer f.eks. Skifer, glas, kompaktlaminat eller travertin. Den fleksible Avenue serien indeholder cafébordunderstel, spisebordunderstel i to størrelser og et barbords understel. 

Avenue
Bookmark and Share

Axminster

Design: Cane Line
Model: Axminster

Udførelse:
  Axminster pavillonen fungerer som en fantastisk udvidelse af dit hus, hvor du får et ekstra opholdsrum udenfor. Du kan trække ind i skyggen på varme sommerdage eller sidde længe over middagen på en sommeraften uden at blive generet af aftenduggen, og du kan gå i læ for en kølig sommervind – pavillonen opfylder mange behov. Axminster pavillonen kan monteres på alle overflader. Vi anbefaler, at man anvender vores ankersystem, der giver ekstra stabilitet mod blæst. Alle materialer anvendt i Axminster pavillonen kan tåle at stå ude hele året, men vi anbefaler, at man tager tag og sider ind om vinteren.

Type: Pavillion

Materiale: Sunbrella

Dimensioner
Højde: 287 cm
Bredde: 300 cm
Dybde: 426

Vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Axminster
Bookmark and Share

Belmont

Design: Cane Line
Model: Belmont

Udførelse:
  Belmont loungestol er rendyrket loungestil. Serien består af 4 sofamoduler og tilhørende puf/sofabord, sidebord og solstol / sunbed. Karakteristisk for designet er rene linjer og høj komfort. Lounge gruppen er flettet med vedligeholdelsesfrie Cane-line fibre.

Vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Belmont
Bookmark and Share

Botanic

Design: Cane Line
Model: Botanic

Udførelse:
  Botanic blomsterkrukken er håndflettet i Cane-lines klassiske vejrbestandige fiber.

Blomsterkrukken er let, praktisk og frostsikker.

Blomster på terrassen eller altanen virker indbydende og er med til at skabe et hyggeligt miljø, der indbyder til afslapning. Det moderne og minimalistiske design sikrer dig, at krukkerne passer perfekt til vores havemøbel sortiment.

Botanic blomsterkrukken fås i farverne natur eller mocca og måler 40 cm i højde og 57 cm i diameteren.
 

Bredde 57 cm
Højde 40 cm
Dybde 57 cm

Botanic
Bookmark and Share

Breeze

Design: Strand + Hvass
Model: Breeze

Udførelse:
 Breeze kollektionen fra designerne Strand+Hvass er en af vores nyeste havemøbel serier. En elegant havestol, der er bygget op over en klassisk rørkonstruktion, der giver havestolen en unik lethed og elegance. Breeze er både dansk design og kvalitetshåndværk.

For strørrelser vælg PDF herunder eller vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Breeze
Bookmark and Share

Brighton

Design: Cane Line
Model: Brighton

Udførelse:
  Brighton havestol er en af Cane-lines mest solgte havestole og fås i 2 farver. Stolen har et højt ryglæn og brede armlæn, der giver en høj siddekomfort. Brightons klassiske design har gjort stolen til et populært valg til haven, når vi taler om store spisegrupper. En indretning med 4-5 stole på hver side af bordet er elegant og indbydende og det perfekte arrangement til havefesten.

Type: Stol

Materiale: Rund 2 mm Cane-line fiber

Dimensioner:
Højde: 93 cm
Bredde: 62 cm
Dybde: 67 cm

Vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Brighton
Bookmark and Share

Cape

Design: Cane Line
Model: Cape

Udførelse:
  Cape solsengen er designet til hoteller, kurbade og cruise skibe, hvor kravene til styrke og holdbarhed meget  høje. Solsengen leveres med en integreret komfortabel Cane-line TEX hynde med Quick Dry Foam, som gør, at solsengens hynde tørrer på relativ kort tid. Cape kan med lethed stables, så opbevaring uden for sæsonen ikke er særlig pladskrævende.

Cape solsengen kan med fordel også anvendes i den private have og på terrassen.

Cape solsengen leveres i farven brun Cane-line TEX og har quiltet hynde, hvilket giver ekstra komfort og et moderne udseende. 
 
Bredde 77 cm
Højde 91 cm
Dybde 200 cm
Sædehøjde 35 cm

Cape
Bookmark and Share

Cave

Design: Cane Line
Model: Cave


Udførelse:
  Cave hængesofaen er inspireret af den klassiske hængesofa. Møbel designeren Jesper K. Thomsen har skabt denne smukke og luksuriøse hængesofa i et tidløst design. Tag en lur eller læs en bog mens du vugges behageligt i hængesofaen.

Cave hængesofaen er lavet af vedligeholdelsesfrie materialer og kan tåle at stå ude hele året. De medfølgende hynder er i Cane-line TEX med Quick Dry Foam, som ligeledes kan tåle det skandinaviske vejr.

Vi anbefaler at placere Cave på stabilt underlag og et sted hvor der ikke er kraftig vind.
 

Bredde 216 cm
Højde 193 cm
Dybde 139 cm
Sædehøjde 48 cm

Cave
Bookmark and Share

Chill-out

Design: Cane Line
Model: Chill-out

Udførelse:
  Chill-out sofabordet er med sin justerbare højde en sand revolution. Bordet kan anvendes som lavt sofabord til en god kop kaffe. Nemt og enkelt kan det opjusteres til en komfortabel spise- eller arbejdshøjde. Sofabordet er fremstillet i aluminium og har smukke æstetiske designlinjer.

Chill-out sofabordet er designet af de danske designere Strand+Hvass.

 

Bredde 104.1 cm
Højde 40 cm
Dybde 90 cm

Der fås ligeledes to Chill-Out indskudsborde.

 


Chill-out
Bookmark and Share

Chester

Design: Cane Line
Model: Chester

Udførelse:
  Chester i farven grafit er et flot og moderne valg. Rene linjer kombineret med høj komfort. Chester serien passer både til haven og til den store tagterrasse. Chester serien fås også i farven sort samt natur.

Type: Lounge/sofa

Materiale: Rund 3 mm Cane-line fiber

Dimensioner sofa:
Højde: 63 cm
Bredde: 197 cm
Dybde: 85 cm

Dimensioner stol:
 Højde: 63 cm
Bredde: 75 cm
Dybde: 85 cm

Dimension puf:
Højde: 30 cm
Bredde: 60 cm
Dybde: 60 cm

Vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Chester
Bookmark and Share

Club

Design: Cane Line
Model: Club

Udførelse:
  Denne runde Club serveringsbakke fås i antracit aluminium. Den runde serveringsbakke er perfekt til udendørs brug, og matcher hele vores kollektion af vedligeholdelsesfrie havemøbler.

 

Den runde bakke har en diameter på 44 cm
 

Bredde 44 cm
Højde 4.5 cm
Dybde 44 cm

Club
Bookmark and Share

Conic

Design: Cane Line
Model: Conic

Udførelse:
  Det modulære lounge sofa system Conic, er den seneste nyskabelse fra designteamet Foresom & Hiort-Lorenzen. Opgaven for designerne gik ud på at skabe en ny udendørs loungegruppe til haven eller terrassen, hvor anvendelsesmulighederne var anderledes end ved den meget populære Diamond lounge serie. En lang design proces blev igangsat, og mange løsninger blev diskuteret før resultatet blev til. En unik lounge gruppe med rammer fremstillet af koniske rør, som klart angiver de forskellige modulers karakter. For at fremhæve den unikke ramme er der blevet udviklet nye Cane-line tekstilremme, som skaber et mere transparent design. 

Conic lounge havemøbel serien er meget simpelt opbygget og læner sig op af ordsproget ”less is more”. Det er således muligt ved hjælp af blot 4 moduler at skabe talrige loungegrupper og sofaer til terrassen. Det er endda muligt at skabe to forskellige siddedybder og dermed flere typer komfort. Ved at bruge daybed modulet sammen med et venstre- og højremodul kan du bygge en enorm rede, eller en smart loungegruppe både med klassisk siddekomfort og samtidig med den mere afslappede stil fra daybed modulet.

Conic leveres med et brugervenligt samlesystem, som betyder, at møblerne kan fastgøres til hinanden, uden at de behøver at vendes om. Du klikker ganske enkelt rammerne sammen under hynderne.


Conic
Bookmark and Share

Defined

Design: Cane Line
Model: Defined

Udførelse:
  Vores nye udendørs tæppeserie ”Defined” gør præcis hvad navnet indikerer. Tæppet definerer områder og kan fremhæve den visuelle oplevelse af møblerne, som står ovenpå tæppet. Med det nye PP materiale er tæppet både holdbart og praktisk. Tæppet kan let renses med lunkent vand og en børste. Det er også muligt at benytte en højtryksrenser med blød stråle. Defined tæppet fås i to størrelser Ø140cm og Ø200cm. Tæppet leveres standard i et 3 farvet design. (grå, beige og turkis) Defined er håndlavet design, derfor kan der forekomme mindre forskelle mellem hver enkelt model.

Defined
Bookmark and Share

Derby

Design: Cane Line

Model:
Derby

Udførelse:
  Når vi designer og producerer vedligeholdelsesfri havemøbler har vi altid kvalitet og komfort for øje. Havestolen Derby forener på fornem vis kvalitet og komfort. En ægte klassiker til haven.


Type: Stol

Materiale: Rund 2 mm Cane-line fiber

Dimensioner stol:
 Højde: 80 cm
Bredde: 67 cm
Dybde: 63 cm

Vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Derby
Bookmark and Share

Divine

Design: Cane Line
Model: Divine

Udførelse:
  Divine er Cane-lines nye bud på en udendørs fodskammel. Fodskamlen er hæklet i et meget holdbart og slidstærkt materiale. Fodskamlen kan både bruges udenfor i haven eller indendørs i din stue. Den smukke Divine er det ideelle møbel, der med sit elegante og simple udseende kan lyse op i ethvert lounge miljø – inde som ude.

Divine fodskammel måler 55 x 55 cm og fås i tre forskellige farver, antracit, turkis og brun. Alle farver komplimenterer vores andre havemøbler og lounge grupper. Fodskamlen kan anvendes som et ekstra sæde til en gæst, et tiltrængt hvil, eller hvis du blot har brug for at lægge fødderne op.

 

Det anbefales, at Divine fodskamlen opbevares inde eller overdækket af et møbelovertræk i løbet af efteråret og vinteren. Dette vil være medvirkende til at forlænge produktets levetid.

 

Skulle det blive nødvendig, kan du nem og simpelt fjerne betrækket og vaske det ved max. 30 grader.

 

 
Bredde 55 cm
Højde 35 cm
Dybde 55 cm

Divine
Bookmark and Share

Diamond

Design: Foersom & Hiort-Lorenzen MDD 
Model: Diamond

Udførelse: 
 Cane-line Tex® er et nyt materiale som blandt andet er brugt i den nye Diamond serie. Denne tæller udover Puf/fodskammlen, en 2 personers sofa, en lounge stol, en havestol og en 3 personers sofa. Det elegante materiale er spændt op om en pulverlakeret aluminiumskonstruktion og skaber karakteristiske og skulpturelle former. Hynder har en kerne af Quick Dry Foam®, der tørrer hurtigt, og tåler både regnfulde somre og klima med høj luftfugtighed.

For strørrelser vælg PDF herunder eller vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Diamond
Bookmark and Share

Edge

Design: Cane Line
Model: Edge havebord + stol

Udførelse:
  Edge udtræksbord er et usædvanlig stilfuldt og elegant bord med plads til mange personer. De Dygtige håndværkere og designerne Strand+Hvass har arbejdet tæt sammen for at skabe dette markante udtræksbord. Havebordets stel er fremstillet i rustfrit stål af meget høj kvalitet og kræver stor præcision i produktionen. Uden tillægsplader måler bordet måler 210 x 100 cm og med begge tillægsplader er målet på bordet 330 x 100 cm.

Den smarte Edge havestol er resultatet af en lang og æstetisk designprocess, hvor designerne Strand+Hvass har fokuseret på funktionalitet og ypperlig komfort. Havestolen er konstrueret på en stærk aluminiumsramme, som giver stolen høj stabilitet og samtidig et skarpt og moderne design udtryk. Edge havestolen kan stables og passer derfor perfekt til steder, hvor opbevaringspladsen er begrænset.

Stolen er flettet med Cane-lines nye "ROPE" fiber. Fiberen er let at rengøre og føles naturlig og behagelig at sidde på. 


Edge
Bookmark and Share

Escape

Design: Rikke Frost

Model:
Escape

Udførelse:
  Escape liggestolen er komfort, når det er bedst, uanset om du sidder og læser en god bog eller bare nyder solen. Escape liggestol er skabt til et hotelprojekt i Caribien af den unge danske industridesigner Rikke Frost, der kontaktede Cane-line med sin ide. Designet var så specielt, at vi ganske enkelt var nødt til at gå videre med projektet. Nogle væsentlige udfordringer med komforten skulle løses, men resultatet taler helt for sig selv.
Escape liggestol er blot en lille del af Cane-lines store sortiment af vedligeholdelsesfri havemøbler.

Type: Sunbed

Materiale: Rund 2 mm Cane-line fiber

Dimensioner stol:
 Højde: 42 cm
Bredde: 74 cm
Dybde: 217 cm

Vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Escape
Bookmark and Share

Explore

Design: Cane Line
Model: Explore

Udførelse:
  Explore gyngestolen er et smukt skulpturelt havemøbel, som er designet af Foersom & Hiort Lorenzen. Gyngestolen er smuk at se på og anvendelig både ude og inde. Explore gyngestolen er håndflettet i vedligeholdelsesfrie fibre og kan stå udendørs hele året rundt.

Bredde 59 cm
Højde 68 cm
Dybde 105 cm
Sædehøjde 41 cm

Explore
Bookmark and Share

Flow

Design: Cane Line

Model:
Flow

Udførelse:
  Den modulære sofaserie Flow, indeholder udover chaiselounge moduler også en loungestol, 3 sofamoduler samt en fodskammel. Alt kan anvendes som moduler til at bygge dit eget flow på terrassen. 2 chaiselounge moduler kan sættes sammen til en flot flyder. Flow har et moderne udtryk i kraft af sit flotte, brede fletværk og den elegante grafit farve. Samtidigt signalerer en afslappet stemning ved hjælp af de løse ryghynder, der nemt arrangeres i en uprætentiøs stil.

Type: Lounge

Materiale: BG Box weave

Vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Flow
Bookmark and Share

Hampsted

Design: Cane Line

Model:
Hampsted

Udførelse:
  Havestolen Hampsted er en ægte klassiker, som vi er stolte af at introducere i grafit i 2011. Havestolen er flettet i vejrbestandige Cane-line fiber. Havestolens harmoniske design er tidløst, komfortabelt og passer ind overalt – uanset om indretningen er moderne og minimalistisk eller mere klassisk og romantisk.

Type: Stol

Materiale: Rund 2 mm Cane-line fiber

Dimensioner:

Højde: 86 cm
Bredde: 57 cm
Dybde: 60 cm

Vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Hampsted
Bookmark and Share

Hideaway

Design: Cane Line
Model: Hideaway

Udførelse:
  Hideaway 2 personers lounge sofa er udstyret med et cabriolettag, så du nemt kan sidde i skygge for solen eller i ly for regnen. Det indbyggede cabriolettag er nem at betjene. Lounge sofaens høje sider beskytter mod den danske sommers lunefulde vejr. Slå taget op og forlæng de kølige sensommeraftener. Sofaens siddekomfort indbyder til afslapning i mange timer – siddende eller liggende. Hideaway lounge sofaen leveres med Cane-line Tex hynder, som har en kerne af quick-dry foam®.  Denne unikke kerne gør, at hynderne hurtigt tørrer efter en regnbyge.

Sofaen har et separat rum under sædet, hvor du f.eks. kan opbevare hynderne, når du ikke bruger dem. Hideaway lounge sofaen er bygget på en aluminiumsramme, som er meget let. Derfor er sofaen nem at flytte rundt med. Når du modtager din nye Hideaway lounge sofa følger der to sandsække med, som du kan fylde med hver 25 kg sand. Disse kan bruges til at fastgøre og stabilisere sofaen, hvis den placeres et meget blæsende sted.
 

Bredde 166 cm
Højde 175 cm
Dybde 91 cm
Sædehøjde 48 cm

Hideaway
Bookmark and Share

I am

Design: Cane Line
Model: I am

Udførelse:
  Den nye serie af udendørs tæpper er resultat af sublimt design og godt håndværk. Alle udendørs tæpper er håndlavet i lag med den slidstærke Cane-line Tex materiale.

I-am tæpper er beregnet til udendørslivet, men kan naturligvis også bruges indenfor i stuen eller havestuen.

 

Ligegyldigt hvilken størrelse eller farve du vælger, vil vores nye udendørs tæpper matche Cane-lines havemøbler perfekt.

For at bibeholde tæppets kvalitet anbefaler vi at rense tæppet for smuds med vand og børste. Du kan også anvende en højtryksrenser (med blød stråle). Sørg for at lade udendørs tæppet tørre efter rengøring.

Udendørs tæppet er designet, så regnvand drænes fra overfladen. Imidlertid kan kraftige regnbyger eller meget fugtigt klima forårsage, at vand eller fugt forbliver mellem lagene af Cane-line Tex. Dette kan påvirke undersiden og i sidste ende kvaliteten af tæppet. Derfor anbefales det en gang imellem at fjerne tæppet fra det område, hvor det er placeret og lade tæppet tørre helt.

 

Vores udendørs tæpper I-am fås i to forskellige størrelser 3 x 3 meter og 2 x 3 meter og fås i to forskellige farver hvid/brun og grå/turkis. De to farver er udviklet til at matche de tre standard farver i vores havemøbel Tex-program (grå, hvid og brun).


I am
Bookmark and Share

Kingston

Design: Foersom & Hiort-Lorenzen MDD 
Model: Kingston

Udførelse:
 Til 2011 sæsonen, har Cane-line lanceret den ekstremt populære Kingston solstol i farven graphitet. Hele serien er også tilgængelig i vores klassiske mocca farve eller i hvid. Kingston solstol er designet i 2007 af de danske designere Foersom & Hiort-Lorenzen (MDD).

For strørrelser vælg PDF herunder eller vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Kingston
Bookmark and Share

Lansing

Design: Cane Line

Model:
Lansing

Udførelse:
  Designet i et klassisk formsprog kendt fra bl.a. kurvestole. Denne behagelige sofa/havebænk/ sidder man både godt i under og efter middagen. Lansing fås også i mokkafarvet flet.
Cane-lines klassisk hængesofa er en ægte klassiker. Solgt over hele verden fordi den opfylder behovet for en skyggefuld stund i behagelige rammer. Hængesofaen er håndlavet ned til mindste detalje og kendetegnes ved god siddekomfort, høj kvalitet og et klassisk design. Hængesofaen kan tåle at stå ude året rundt

Type: Stol/sofa/bord/hængesofa

Materiale: Rund 2 mm Cane-line fiber

Vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Lansing
Bookmark and Share

Liberty

Design: Foersom & Hiort-Lorenzen MDD 
Model: Liberty

Udførelse:
  Liberty er en flot klassisk havestol med høj ryg og dejlig brede armlæn, der giver en suveræn komfort. Til trods for stolens størrelse er der tale om en let havestol, da stolens stel er lavet i aluminium. Liberty er betrukket med Cane-line Tex® - et vejrbestandigt materiale, der tåler at stå ude året rundt. Selv hynden kan stå ude. Den skal blot stilles på højkant, så regnen kan løbe af. Hynden er designet med et hurtigtørrende skum, så hynden tørre langt hurtigere end alm. hynder. Desuden modvirker hyndens design svamp og mug i hynden.

For strørrelser vælg PDF herunder eller vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Liberty
Bookmark and Share

Luton

Design: Cane Line
Model: Luton

Udførelse:
  Luton er Cane-lines oplagte caféstol. Den er både behagelig og funktionel. Caféstolen kan stables og er robust med en meget høj siddekomfort. Luton caféstolen er også et godt valg som spisestol til den lille altan eller terrasse. Stolen er produceret i Cane-line fiber og er derfor vejrbestandig og vedligeholdelsesfri. Vi anbefaler dog et havemøbelovertræk til stolen udenfor sæsonen.

Der laves ligeledes et tilhørende understel, i samme serie som Luton stolen.

Bredde 56 cm
Højde 86 cm
Dybde 60 cm
Sædehøjde 46 cm

Luton
Bookmark and Share

Mirage

Design: Cane Line
Model: Mirage

Udførelse:
  Den stabelbare havestol Mirage er resultatet af et langt udviklingsforløb, hvor designerne Foresom & Hiort-Loreanzen har arbejdet med stolens detaljer og funktionalitet. 

Havestolens elegante og kompakte ydre giver ikke indtryk af, at den kan stables, men stolens design gør det faktisk muligt at stable op til fire stole i én stak. Siddekomforten er optimal og er opnået ved et præcist opspændt betræk, som har flotte stikninger og samlinger, der markerer havestolens flader. 

Mirage stolen er yderst velegnet som spisestol men er også et glimrende bud på en afslapnings stol, der med et lille sidebord passer perfekt til den lille krog i haven eller på terrassen. 
 

Bredde 62 cm
Højde 78 cm
Dybde 60 cm
Sædehøjde 47 cm
Mirage
Bookmark and Share

Mingle

Design: Cane Line
Model: Mingle


Udførelse:
  Mingle caféstolen er en smuk og anvendelig caféstol. Den har et moderne look, som passer godt til terrassen eller balkonen. Stellet på Mingle er fremstillet af aluminium, og derfor er stolen meget let. Mingle stolen er stabelbar og kræver et minimum af vedligeholdelse. Dette gør også stolen perfekt til kontraktbrug. Stolen er dansk design af Foersom & Hiort-lorenzen.


Mingle caféstol fås også i en version med armlæn. 
 

 

Mingle
Bookmark and Share

Newman

Design: Cane Line

Model:
Newman

Udførelse:
  Newman spisestol i naturfarvet vedligeholdelsesfri Cane-line fiber, udmærker sig ved at være en let og kompakt havestol med høj siddekomfort. Newman kan stables og er derfor yderst praktisk og velegnet på steder, hvor pladsen er knap.

Type: Armstol

Materiale: Rund 2 mm Cane-line fiber

Dimensioner armstol:

Højde: 92 cm
Bredde: 55 cm
Dybde: 62 cm

Vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Newman
Bookmark and Share

Newport

Design: Cane Line

Model:
Newman

Udførelse:
  Newport stolen med arm er en let og robust spisestol/cafestol, der er en klar favorit for dem, der ønsker en stabelbar og komfortabel stol, der ikke tager for meget plads. Den er ideel til den lille altan eller terrasse eller som en anderledes stol til hoteller og restauranter. Newport fås også uden armlæn. 

Type: Armstol
/stol
Materiale: Rund 2 mm Cane-line fiber

Dimensioner armstol:

Højde: 92 cm
Bredde: 55 cm
Dybde: 62 cm

Vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Newport
Bookmark and Share

On the move

Design: Cane Line
Model: On the move


Udførelse:
  Dette lette og stilfulde sidebord er designet af de danske designere Strand+Hvass. Sidebordet er yderst funktionelt og kan også bruges som praktisk bakkebord. On-the-move sidebordet er udstyret med et håndtag, så du kan flytte rundt på bordet efter behov. Bordet er fremstillet i aluminium og tåler at stå ude hele året.

Sidebordet fås i tre forskellige farver - antracit, hvid og taupe.

Bordet fås i størrelse 52 x 52 x 52 cm samt 44 x 44 x 44 cm.


On the move
Bookmark and Share

Penthouse

Design: Cane Line
Model: Penthouse

Udførelse:
  Penthouse er et enkelt og smuk designet sofabord til dine lounge havemøbler. Penthouse er designet af den danske designduo Foersom & Hiort-Lorenzen, som også har designet andre af vores lounge havemøbler. Rammen fås i grå anthracite eller hvid aluminium, og der vælges mellem forskellige bordplader.

Sofabordet er vejrbestandigt og kan tåle at stå ude i alt slags vejr, men hvis du vil spare tid på forårsrengøringen, anbefaler vi at købe et beskyttende møbelovertræk.


Penthouse
Bookmark and Share

Presley

Design: Cane Line

Model:
Presley

Udførelse:
  Presley liggestol/solvogn er et klassisk havemøbel, og den fås i sort, grafit, mokka og naturfarvet flet. Den har en justerbar ryg, der kan indstilles i mange positioner, så man sidder godt, både når man slapper af med en god bog eller læner sig tilbage og nyder solen. Presley har hjul, så den er let at flytte rundt.

Type: Sunbed

Materiale: Rund 2 mm Cane-line fiber

Dimensioner :

Højde: 99 cm
Bredde: 62 cm
Dybde: 202 cm

Vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Presley
Bookmark and Share

Pure

Design: Cane Line
Model: Pure

Udførelse:
  Det minimalistiske spisebord Pure er designet af Foersom & Hiort-Lorenzen. Bordpladen på bordet er fremstillet i letvægts fiberbeton, og stellet er af rustfrit stål. Kombinationen af fiberbeton og rustfrit stål giver et råt udtryk som på spændende vis kan kombineres med vores havestole og herved skabe et unikt look.

Bordet fås også i størrelsen 100 x 100 cm.

 

Bredde 210 cm
Højde 69 cm
Dybde 100 cm

Pure
Bookmark and Share

Rest

Design: Foersom & Hiort-Lorenzen MDD 
Model: Rest

Udførelse:
 Supplere dine Cane-line Tex møbler med liggestole fra vores nye Rest serie. Vælg mellem denne Rest liggestol eller en dobbelt liggestol, eller det praktiske Rest sidebord. Rest sidebord kan yderligere kombineres med vores nye runde Skye serveringsbakke.

For strørrelser vælg PDF herunder eller vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Rest
Bookmark and Share

Richmond

Design: Cane Line

Model:
Richmond

Udførelse:
  Richmond er en udendørs bruser med en mokkafarvet fletskærm og et praktisk gulv i teaktræ med indlæg i smuk indonesisk sten. Produktet er ideelt til både private hjem og hoteller. Bruseren er monteret, så vand let kan tilsluttes. Som tilbehør fås 3 jordspyd, der let kan installeres gennem Richmond badets tre ben. Det giver en bedre stabilitet. Hvis brusebadet anbringes på et meget åbent sted – for eksempel ved havet – anbefaler vi, at jordspyddene støbes ned i beton. Afhængigt af, hvor brusebadet opstilles, kan der være behov for tilslutning til afløb.

Type: Udendørs bruser

Materiale: Flad Cane-line fiber

Dimensioner :

Højde: 233 cm
Bredde: 128 cm
Dybde: 137 cm

Vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Richmond
Bookmark and Share

Savannah

Design: Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen (MDD)
Model: Savannah

Udførelse:
  Johannes Foersom & Peter Hiort-Lorenzen (MDD) designede Savannah i 2008. Til 2010 sæsonen udviklede arkitekterne to nye, fritstående, luksuriøse solsenge / sunbeds til serien. Solsengene kan kombineres, så de bliver til en stor flydeseng til to personer – bred og indbydende – og de kan også bruges enkeltstående til solbadning eller til ren afslapning i skyggen under stolens svævende solskærm.

For strørrelser vælg PDF herunder eller vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Savannah
Bookmark and Share

Shape

Design: Cane Line
Model: Shape

Udførelse:
  Shape er Cane-lines bud på tidløse og elegante modulære lounge havemøbler, der giver stor frihed til at skabe et komfortabelt omdrejningspunkt i haven eller i en moderne havestue. 

Lounge havemøblernes elegante brune farve giver et flot varmt element i indretningen og passe godt ind, uanset om indretningen primært er varme naturmaterialer eller mere kolde og elegante materialer som glas og stål.

Shape havemøblerne leveres inklusiv hynder fremstillede i coated polyester - vi kalder materialet for Cane-line Tex. Cane-line Tex er et yderst robust materiale som kombineret med hurtigtørrende skum og en særlig opbygning af dræn inde i hynden betyder, at du kan lade hynderne stå ude hele året rundt uden at skulle bekymre dig om jordslåethed eller mug. Skulle der falde en regnbyge, skal hynderne blot stilles på højkant - herefter vil de være anvendelige til brug igen efter kort tid.


Shape
Bookmark and Share

Share

Design: Cane Line

Model:
Share

Udførelse:
  Stellet på dette Share sidebord, leveres i aluminium med en antracit-grå pulverlakering. Aluminiumsstellene er meget velegnet til udendørs brug, er praktisk talt vedligeholdelsesfri og kan stå ude året rundt.

Type: Havebord

Materiale: Bordplader i flere varianter 

Dimensioner : Kontakt os for størrelser

Vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Share
Bookmark and Share

Sunrise

Design: Cane Line
Model: Sunrise

Udførelse:
  Sunrise er både solseng og solstol. Sunrise kan bruges i siddeposition, der passer perfekt til en afslappende stund med en god bog. Hvis man i stedet ønsker at ligge mere ned, skubber man bare fra med armene, så stolen kommer i en mere horisontal position. Sunrise er let at stable 5 stole ad gangen, og dermed er stolen ideel til hoteller eller andre steder, hvor stolene skal sættes til opbevaring.

Type: Sunbed

Materiale: Rund 2 mm Cane-line fiber

Dimensioner:
Højde: 103 cm
Bredde: 77 cm
Dybde: 156 cm

Vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Sunrise
Bookmark and Share

Traveller

Design: Cane Line
Model: Traveller

Udførelse:
  Traveller klapstolen er stolen med de mange anvendelsesmuligheder. Klapstolen markerer sig ved at følge trenden, som går mod mere fleksibel indretning. Traveller er et praktisk møbel, som ikke direkte dikterer et specifikt område, hvor det kan anvendes. Brug stolen ude eller inde. Som ekstra stol til din lounge gruppe. To Traveller stole og et lille bord til den hyggelige krog i haven, eller tag Traveller klapstolen under armen og nyd en tur i parken eller på stranden.

Traveller er bygget op omkring et aluminiums stel, og er derfor let at klappe sammen. Stolen er fremstillet med Cane-line TEX, som gør vedligeholdelsen minimal. Samtidig tørrer stolens sæde og ryg hurtigt efter en regnbyge, da skummet i stolen er Quick Dry Foam.

Klapstolen er designet af de danske designere Foersom & Hiort-Lorenzen. 

Traveller klapstolen fås i farverne hvid og taupe. 

 


Traveller
Bookmark and Share

Trinity

Design: Cane Line
Model: Trinity

Udførelse:
  Trinity er Cane-lines bud på en enkel og let stabelstol. Stolen er et kompliceret stykke håndværk med to egenskaber, der normalt er uforenelige, nemlig 3 ben og stabilitet. Trinity udmærker sig også ved en fantastisk siddekomfort på grund af det elegante fletværk og stolesædets gennemtænkte design. Fås både i mocca og grafit.

For strørrelser vælg PDF herunder eller vælg Produkt Galleri for at se inspirations billeder i stor størrelse.

Trinity
Bookmark and Share

Time Out

Design: Cane Line
Model: Time Out

Udførelse:
  Time-out sofabordet er designet af Strand+Hvass. Tanken med Time-out sofabordene var at skabe en serie af småborde med et moderne design. Bordene passer ind i mange indretninger, kan stå alene men også sammen med andre typer havemøbler.

Time-out fås i to størrelser og i farverne hvid og taupe. Bordet er produceret i laserskåret aluminium.


Time Out
Bookmark and Share