Berg Furniture

Se Berg Furniture hvilestole, Berg Furniture læderstole fra Berg Furniture


Berg Furniture producerer hvilestole og læderstole. Berg Furniture blev etableret i 1974 og har igennem mere end 25 år designet og produceret nogle af verdens mest komfortable og eksklusive hvilestole.

For Berg Furniture er håndværk nøgleordet. Læderet tegnes op i hånden og klippes derefter tilrette med saks. Stoffet under møblerne og lynlåse tilpasses læderfarverne. Præcisionsarbejde og fagkundskab forbundet med respekt og råvaren, danner grundlag for en håndværks præstation i særklasse.

Detaljerne skabes gennem en faglig kunnen og en udpræget fornemmelse for det færdige produkt. Sy-detaljer på højt niveau skaber anerkendelse og respekt. Den endelige signatur på det færdige møbel. Endestationen i en kompleks produktion, hvor ingen kæde er stærkere end det svageste led. Et individuelt præg - et stykke møbelhåndværk tager form. Som et maleri der er færdig - signeres det færdige møbel også.

Se en lille film om Bergs Furniture's produkter her


Se og prøv de nye modeller hos os; blandet andet den nye NASA stol med tilhørende skammel!
Berg Furniture hvilestol læderstol
designstole |NASA |3-13 |Ceto/Ato | Dream/Milance EVODream De Luxe | Supreme | Smile | Ergoline/Ergoline EVO | Unik | Square | Condor | Maastricht | Basic | 89-11 | MB-86 | Rio |
hvilestol

Nasa

Design: Berg Furniture 2014
Model: NASA 

Udførelse: Fantastisk flot lænestol fra Berg. Stolen har:

Drej & trinlåsbar vip
Højde og sidejusterbar nakkepude
Century skum
Aston kontrast syning
Basen er en 4-stjernet fod, mat alu.

Til stolen fås tilhørende fodskammel. 
Nasa
Bookmark and Share

3-13

Design: Berg Furniture 
Model: 3-13 

Udførelse: Stolen er bygget op omkring en 3-dimentionelt formspændt bøgeskal, hvilket giver stolen en fantastisk siddekomfort for både høje og lave og er således en stol for alle.  Knapperne i ryggen kan udskiftes farve og material ( læder eller stof ) efter eget ønske.

Navnet kommer sig ad den er fra marts 2013.

Armlæn og sokkel i håndpoleret aluminium. Fås mat poleret eller blank poleret. Fås også med tilhørende fodskammel. 
3-13
Bookmark and Share

Ceto/Ato

Design: Berg Furniture
Model: Ceto/Ato

Udførelse:
 Klassisk elegance og tidløst design giver Ceto/Ato karakter. Med et let skub på armlænene kommer fodskamlen automatisk op. Den unikke funktion giver fuld støtte under ben og læg. Under højre armlæn sidder en lille forkromet knap. Nåd den skjulte mekanisme under knappen aktiveres, forskydes ryglænet både bagud og nedad - siddekomfort med aflastning af både ryg og lænd. Ryglænet kan justeres individuelt til enhver ønskelig stilling, ligesom nakkepuden kan justeres seperat. Sæder og ryg er polstret med skum for at give den optimale støtte og aflastning. Desuden eer rygpuden kanalsyet og somm noget helt specielt , fyldt med de fineste dun for at giver brugeren en oplevelse ud over det sædvanlige.

Ceto kan desuden leveres med batteridrevet motor justering. Ledningsfri som af og til tilsluttes med ledning for genopladning.


Berg Furniture hvilestole læderstole Berg Furniture hvilestole læderstole Berg Furniture hvile stole læderstole

Ceto/Ato
Bookmark and Share

Dream Balance/Milance - EVO

Design: Berg Furniture
Model: Dream Balance/Milance - EVO

Udførelse:
 Berg Furnitures Dream Balance/Milance er med vippe mekanisme, en integreret fodskammel samt et helt skjult betjeningsgreb, hører denne model til blandt kollektionens mest komfortable stole.

Stolen kan tilpasses individuelle behov. Opret eller vandret, du bestemmer. Fantastisk balance. Sæde , ryg og arme i stålrør med bølgefjedre, omstøbt med brændhæmmende latex. Sokkel i stål med slidstærk overflade i chrom eller massiv træ.
Selv med ønsket om en forholdsvis bred ryg og ergonomisk rigtig siddekomfort, er det lykkes at skabe en smuk og elegant stol.
Den regulerbare nakkestøtte sørger for en perfekt TV eller læse position.
Mulighed for højdeindstilling i foden + 2cm eller + 4cm.

Begge stole fås som EVO model. I EVO modellerne er der mulighed for seperat regulering af både nakke, ryg- og fod delen, hvilket giver flere muligheder for at opnå din optimale siddekomfort. Dette gør også at sædehøjden og sædedybden bliver større.

Milance (lille)
Sædehøjde 38 cm sædedybde 50 cm

Milance EVO (lille)

Sædehøjde 44 cm sædedybde 52 cm

Dream Balance (stor)

Sædehøjde 43 cm sædedybde 50 cm

Dream Balance EVO (stor)

Sædehøjde 48 cm og sædedybde 53 cm


Dream Balance/Milance - EVO