Erik Jørgensen


Produktkataloget fra Erik Jørgensen indeholder hele deres kollektion.


Lige siden Erik Jørgensen for over 50 år siden byggede sit lille værksted i Svendborg, har møbelproduktionen i hans navn været båret af nysgerrig søgen efter nye udtryksformer forankret i respekten for det gode håndværk. Hans ånd er i dag lige så levende som i 1954 og drivende for Erik Jørgensens Møbelfabriks arbejde.

Erik Jørgensen kombinerede sine håndværksmæssige færdigheder og sin gode materialeforståelse med nye funktionalistiske designtendenser. Han var meget ambitiøs, og i kraft af sit udsædvanlige drive lykkedes det ham på få år at skabe en velrenommeret møbelpolstervirksomhed i samarbejde med en gruppe dygtige håndværkere. For ham var det afgørende at være i konstant samspil med arkitekterne for derigennem at skabe den rigtige blanding af form, funktion og kvalitet. Det var Erik Jørgensens grundtanke, at hans føling med markedet og håndværket kombineret med formgivernes kreativitet var nøglen til populære designmøbler.

Nytænkning hos Erik Jørgensen Møbelfabrik har altid været forankret i et ufravigeligt krav om kun at bruge materialer, der opfylder de højeste krav på markedet. Gennem de seneste årtier har virksomheden etableret en række langvarige arbejds-relationer med de bedste underleverandører af stål, læder, træ og skum. Langt de fleste producenter er danske, og de er i konstant dialog med Erik Jørgensen Møbelfabrik om produktionsmetoder, materialevalg og konstruktioner.

På den måde sikres fornyelse og kvalitet. På den måde sikres perfektion og provokation. Erik Jørgensen
Katalog

Open iPaper (Erik Jørgensen katalog)