Henrik Tengler

Designeren Henrik Tengler tog afgang fra Danmarks Designskole i 1988.


Henrik Tengler har et tæt samarbejde med møbelproducenten Onecollection og Erik Boisen A/S. Lamberti Itali og Lyskilde producerer Henrik Tengler's lamper og Replogle Globes hans to glober.

DSBs ny perronbænk er tegnet sammen med Søren Holst.

Stolen Chairman er med rette blevet en klassiker, der naturligt blev valgt til indretningen af Operaen i København.
Henrik Tengler
Modeller: Chairman
Producent:  One Collection

Chairman

Design: Henrik Tengler
Model: Chairman

Udførelse: Chairman stolen er tegnet af Henrik Tengler i 1991 og eksklusivt udført i børstet rustfrit stål og massivt træ. Sæde og ryg har polstring af formstøbt skum og leveres med såvel stof som læder. Chairman er en yderst komfortabel stol, der gennem utallige fornemme indretninger har ophøjet sig selv til en moderne klassiker.

Chairman
Bookmark and Share

Ezone

Design: Henrik Tengler
Model: Ezone

Udførelse: eZone er en komplet palette af arbejdsborde med stel i rustfri stål og bordplade i lys, naturfarvet eller gennemfarvet sort MDF. Overfladen er linoleum, laminat, soft coat eller finér. Bordene fås i mange former og størrelser, der alle er el-justerbare i højden. Til serien hører skuffelementer i malet MDF samt soft coat pennebakke, kabelbakke, og akryl afskærmning. eZone dækker ethvert behov og er en elegant og yderst ergonomisk bordløsning. Bestil specialbrochure.

Ezone
Bookmark and Share

Train

Design: Henrik Tengler
Model: Train

Udførelse: Train er en altomfattende basisbordserie, der med mere end 1000 kombinationsmuligheder på enkleste vis opfylder alle behov for møblering fra sofabord over ståbord til konferencebord. Bordpladerne fremstilles i finér, laminat og linoleum med søjlefødder i pulverlak eller børstet rustfrit stål eller ben i rustfrit eller satinforchromet stål.

Train
Bookmark and Share