Jens Juul Eilersen

Designeren Jens Juul Eilersen Har siden midten af 60erne båret designudviklingen hos N. Eilersen A/S.


Jens Juul Eilersen har ingen teoretisk uddannelse – men til gengæld interesse og et fantastisk talent. Alle Jens Juul Eilersens sofaer er skabt efter Det Gyldne Snit, hvor de klassiske geometriske forhold er garanti for balance og harmoni i såvel funktionalitet som udtryk.

Jens Juul Eilersen har f.eks. formgivet Eilersens storsælger ”Monza” – en sofa som med 25 år på markedet med rette kan kalde sig en klassiker.
Jens Juul Eilersen
Modeller: Monza - Baseline - Control - Orion
Producent:  Eilersen

Baseline

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Baseline

Udførelse: Eilersens Baseline er født som en klassiker. Navngivet efter sit udtryk. Rene linjer og ukompliceret elegance gør Eilersens Baseline til et oplagt udgangspunkt for indretning af enhver stue. Eilersens Baseline er indbegrebet af kvalitet, komfort og klassisk design. Plus dobbelt fleksibilitet. Med sin stilrene enkelhed glider Eilersens Baseline ubesværet ind i ethvert interiør. Tilmed produceres den i en varieret serie med hjørne, midterelementer, skamler og chaiselong, som giver ubegrænsede muligheder for individuelle kombinationer. Byg elementerne i system – eller vælg dem som fritstående møbel.

Både sæde og ryg er polstret med et superfleksibelt lag af forkomprimeret fiberfill, der optimerer sidde komforten og giver et blødt, afrundet look. Du kan frit tilkøbe flytbare nakkepøller og store dunpuder på 55 x 65 cm, så Eilersens Baseline inviterer endnu mere til tilbagelænet hygge. De 24 cm brede armlæn giver en afbalanceret finish og er med til at løfte sofaen, der synes at svæve frit i luften på sine få centimeter høje ben af sortbejdset træ.

Stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum svøbt i 600 g. forkomprimeret fiberfill.
Pudefyldet i rygpude og nakkepølle er 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Eilersens Baseline fås betrukket med stof eller læder.
Modellen leveres standard med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Eilersen Modellen leveres standard med skjulte sortlakerede træben. Alternativt med ben af børstet rustfrit stål.
Alle pudebetræk er forsynet med lynlås. 
Eilersen yder 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Eilersen yder ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Baseline
Bookmark and Share

Big Carlton

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Big Carlton

Udførelse: Eilersens Big Carlton har et stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum og svøbt i 600 g, forkomprimeret fiberfill.
Pudefyldet i sæde er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric. Pudefyldet i rygpuder er 100% dun og andesmåfjer. For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Big Carlton fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med fastmonteret betræk på stel, alternativt fås den med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel. Alle pudebetræk er forsynet med lynlås.
Modellen leveres standard med sortbejdsede ben af bøgetræ, alternativt i en anden bejdsefarve.
Der ydes 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring. Der ydes ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Model Big Carlton-2½: L.196 D.92 H.74 Sh.42
Model Big Carlton-1: L.92 D.92 H.74 Sh.42

Big Carlton
Bookmark and Share

Box

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Box

Udførelse: Eilersen har med blot 5,5 cm givet Box ultratynde armlæn, der proportionalt har givet mulighed for, at ryggen også er ekstra høj. Det optimerer siddestillingen og er samtidig en fræk kontrast til både sofaens muskuløse krop med kraftig rygpolstring – og til Eilersens duntopsæde, der med skumkerne svøbt i dun tilfører sofaen et blødt look. Rygpuderne er af 100% dun og giver sammen med duntopsædet den velkendte Eilersen komfort.

Box findes som stol, sofa og ekstra dybe elementer. Stolen findes i to størrelser på 70 x 97 cm og 119 x 97 cm. Sofaen findes i tre størrelser på hhv. 180 x 97 cm, 190 x 97 cm, og 220 x 97 & 111 cm. Sofa elementerne fås både med en dybde på 97 cm og 111 cm og findes som både venstre- og højrevendte afslutningselementer i bredderne 120 og 140 cm. Som tilvalg kan du købe tre størrelser lændepuder i 100% dun, ben i metal eller naturtræ i stedet for sortlakeret træ, hjul til stolen og aftageligt betræk. I Box-serien findes også en skammel på 60 x 100 cm.

Stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum. Pudefyldet i sæde er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric. Pudefyldet i ryg- og lændepuder er 100% dun og andesmåfjer. For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Box fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med fastmonteret betræk på stel, alternativt fås den med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout. Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel. Alle pudebetræk er forsynet med lynlås.
Modellen leveres standard med skjulte sortlakerede træben, alternativt olierede træben natur eller vinkelben i børstet rustfrit stål.
Der ydes 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Der ydes ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Box
Bookmark and Share

Chess

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Chess

Udførelse: Eilersens Chess er både en sofa og et modulsystem. Vælg en sofa på 210 eller 230 cm. Eller byg dit helt eget ubegrænsede sofalandskab. Med det varierede sortiment af afslutningselementer, chaiselongelementer, hjørneelement og midterelement uden armlæn giver Chess dig kombinationsmuligheder, der er ligeså mangfoldige som et skakspil. Vælg dit næste træk og sæt præcis de elementer i spil, der gør Chess til din personlige vinder.

Chess er et levende sofamøbel, der også bevæger sig i dybden. To siddedybder på 95 cm og 115 cm plus en chaiselong på 155 cm gør sofaen multimøblerbar. Når du bygger i forskellige dybder, opnår du et alsidigt, kreativt og personligt udtryk, samt understøtter den siddekomfort, som duntopsædets kvaliteter er garanti for.

Chess udfordrer ved at fusionere modpoler. Moderne og klassisk design. Tyngde og lethed. Det bastante og kraftfulde stel er kombineret med et let armlæn i klassisk snit. På den måde repræsenterer Chess i sin stil en bredde, der matcher systemets anvendelighed og mangfoldighed.
Som en særlig fleksibilitet kan du købe Chess som fritstående elementer. Andre tilvalg er aftageligt stelbetræk, løse dunpuder, flytbar nakkepølle og armskåner.

Stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum svøbt i 600 g. forkomprimeret fiberfill. Pudefyldet i sæde er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric. Pudefyldet i rygpude og nakkepølle er 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric. For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Chess fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med fastmonteret betræk på stel, alternativt fås den med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel. Alle pudebetræk er forsynet med lynlås.
Modellen leveres standard med skjulte sortlakerede træben. Alternativt med ben af børstet rustfrit stål.

Der ydes 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Der ydes ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejled