Jens Juul Eilersen

Designeren Jens Juul Eilersen Har siden midten af 60erne båret designudviklingen hos N. Eilersen A/S.


Jens Juul Eilersen har ingen teoretisk uddannelse – men til gengæld interesse og et fantastisk talent. Alle Jens Juul Eilersens sofaer er skabt efter Det Gyldne Snit, hvor de klassiske geometriske forhold er garanti for balance og harmoni i såvel funktionalitet som udtryk.

Jens Juul Eilersen har f.eks. formgivet Eilersens storsælger ”Monza” – en sofa som med 25 år på markedet med rette kan kalde sig en klassiker.
Jens Juul Eilersen
Modeller: Monza - Baseline - Control - Orion
Producent:  Eilersen

Baseline

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Baseline

Udførelse: Eilersens Baseline er født som en klassiker. Navngivet efter sit udtryk. Rene linjer og ukompliceret elegance gør Eilersens Baseline til et oplagt udgangspunkt for indretning af enhver stue. Eilersens Baseline er indbegrebet af kvalitet, komfort og klassisk design. Plus dobbelt fleksibilitet. Med sin stilrene enkelhed glider Eilersens Baseline ubesværet ind i ethvert interiør. Tilmed produceres den i en varieret serie med hjørne, midterelementer, skamler og chaiselong, som giver ubegrænsede muligheder for individuelle kombinationer. Byg elementerne i system – eller vælg dem som fritstående møbel.

Både sæde og ryg er polstret med et superfleksibelt lag af forkomprimeret fiberfill, der optimerer sidde komforten og giver et blødt, afrundet look. Du kan frit tilkøbe flytbare nakkepøller og store dunpuder på 55 x 65 cm, så Eilersens Baseline inviterer endnu mere til tilbagelænet hygge. De 24 cm brede armlæn giver en afbalanceret finish og er med til at løfte sofaen, der synes at svæve frit i luften på sine få centimeter høje ben af sortbejdset træ.

Stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum svøbt i 600 g. forkomprimeret fiberfill.
Pudefyldet i rygpude og nakkepølle er 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Eilersens Baseline fås betrukket med stof eller læder.
Modellen leveres standard med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Eilersen Modellen leveres standard med skjulte sortlakerede træben. Alternativt med ben af børstet rustfrit stål.
Alle pudebetræk er forsynet med lynlås. 
Eilersen yder 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Eilersen yder ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Baseline
Bookmark and Share

Big Carlton

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Big Carlton

Udførelse: Eilersens Big Carlton har et stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum og svøbt i 600 g, forkomprimeret fiberfill.
Pudefyldet i sæde er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric. Pudefyldet i rygpuder er 100% dun og andesmåfjer. For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Big Carlton fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med fastmonteret betræk på stel, alternativt fås den med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel. Alle pudebetræk er forsynet med lynlås.
Modellen leveres standard med sortbejdsede ben af bøgetræ, alternativt i en anden bejdsefarve.
Der ydes 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring. Der ydes ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Model Big Carlton-2½: L.196 D.92 H.74 Sh.42
Model Big Carlton-1: L.92 D.92 H.74 Sh.42

Big Carlton
Bookmark and Share

Box

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Box

Udførelse: Eilersen har med blot 5,5 cm givet Box ultratynde armlæn, der proportionalt har givet mulighed for, at ryggen også er ekstra høj. Det optimerer siddestillingen og er samtidig en fræk kontrast til både sofaens muskuløse krop med kraftig rygpolstring – og til Eilersens duntopsæde, der med skumkerne svøbt i dun tilfører sofaen et blødt look. Rygpuderne er af 100% dun og giver sammen med duntopsædet den velkendte Eilersen komfort.

Box findes som stol, sofa og ekstra dybe elementer. Stolen findes i to størrelser på 70 x 97 cm og 119 x 97 cm. Sofaen findes i tre størrelser på hhv. 180 x 97 cm, 190 x 97 cm, og 220 x 97 & 111 cm. Sofa elementerne fås både med en dybde på 97 cm og 111 cm og findes som både venstre- og højrevendte afslutningselementer i bredderne 120 og 140 cm. Som tilvalg kan du købe tre størrelser lændepuder i 100% dun, ben i metal eller naturtræ i stedet for sortlakeret træ, hjul til stolen og aftageligt betræk. I Box-serien findes også en skammel på 60 x 100 cm.

Stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum. Pudefyldet i sæde er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric. Pudefyldet i ryg- og lændepuder er 100% dun og andesmåfjer. For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Box fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med fastmonteret betræk på stel, alternativt fås den med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout. Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel. Alle pudebetræk er forsynet med lynlås.
Modellen leveres standard med skjulte sortlakerede træben, alternativt olierede træben natur eller vinkelben i børstet rustfrit stål.
Der ydes 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Der ydes ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Box
Bookmark and Share

Chess

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Chess

Udførelse: Eilersens Chess er både en sofa og et modulsystem. Vælg en sofa på 210 eller 230 cm. Eller byg dit helt eget ubegrænsede sofalandskab. Med det varierede sortiment af afslutningselementer, chaiselongelementer, hjørneelement og midterelement uden armlæn giver Chess dig kombinationsmuligheder, der er ligeså mangfoldige som et skakspil. Vælg dit næste træk og sæt præcis de elementer i spil, der gør Chess til din personlige vinder.

Chess er et levende sofamøbel, der også bevæger sig i dybden. To siddedybder på 95 cm og 115 cm plus en chaiselong på 155 cm gør sofaen multimøblerbar. Når du bygger i forskellige dybder, opnår du et alsidigt, kreativt og personligt udtryk, samt understøtter den siddekomfort, som duntopsædets kvaliteter er garanti for.

Chess udfordrer ved at fusionere modpoler. Moderne og klassisk design. Tyngde og lethed. Det bastante og kraftfulde stel er kombineret med et let armlæn i klassisk snit. På den måde repræsenterer Chess i sin stil en bredde, der matcher systemets anvendelighed og mangfoldighed.
Som en særlig fleksibilitet kan du købe Chess som fritstående elementer. Andre tilvalg er aftageligt stelbetræk, løse dunpuder, flytbar nakkepølle og armskåner.

Stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum svøbt i 600 g. forkomprimeret fiberfill. Pudefyldet i sæde er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric. Pudefyldet i rygpude og nakkepølle er 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric. For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Chess fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med fastmonteret betræk på stel, alternativt fås den med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel. Alle pudebetræk er forsynet med lynlås.
Modellen leveres standard med skjulte sortlakerede træben. Alternativt med ben af børstet rustfrit stål.

Der ydes 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Der ydes ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Chess
Bookmark and Share

Control

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Control

Udførelse: Eilersens Control er den ultimative hvilestol. Her kan du kontrollere din sidde- og liggestilling ned til mindste detalje. Eilersens Control er formet af fire uafhængige sektioner, hvilket giver stolen en usædvanlig smidig anatomi. Hvile, læse eller se TV? Nakkestøtten kan varieres i 4 positioner, fodstøtten i 2 positioner og ryggens 3-trins program varierer fra siddende til liggende stilling. Som supplement tilbydes en lækker nakkepølle.
På ryggen har Eilersens Control to lommer til magasiner og dagens avis.

Polstringen og indbyggede komfortzoner garanterer den unikke siddekvalitet, som er Eilersens varemærke. Selve stellet er som støbt efter kroppens anatomi. Sædet er opbygget som en sandwich af tre lag skum med forskellig hårdhed og afsluttet med et lag forkomprimeret fiberfill, der svøber sig om din krop og sikrer, at Eilersens Control holder formen.

Eilersens Control tilbydes i to størrelser: 85 x 185 cm. og 70 x 182 cm. Stolens to hjul gør det nemt at flytte og dreje hvilestolen.

Metalrørstel med affjedring af Nozag-fjedre, og med en sandwichopbygget polstring af højelastisk polyuretanskum med et svøb af 600 g. forkomprimeret fiberfill. Eilersens Control fås betrukket med stof eller læder.
Eilersen modellen leveres standard med aftageligt betræk.
Eilersen modellen leveres standard med blankt forkromede benvanger med to gummihjul bag til, alternativt med matforkromede benvanger også med to gummihjul bag til.
Eilersen yder 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Eilersen yder ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Control
Bookmark and Share

Cube

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Cube

Udførelse: Cube er forkælelse i kassevis. Et kubistisk sofalandskab, hvor du kan flyde solidt støttet af et klassisk armlæn. Sofaen har hentet sit navn fra den kasseformede ryg og det store klassiske armlæn, der som en kæmpe terning afslutter alle afslutningselementer i serien. Arm og ryg har samme tykkelse, hvilket er med til at give Cube det velafbalancerede, stærke og rene udtryk, som kun et stramt formsprog kan give.

Fantasien sætter som bekendt ingen grænser. Derfor er netop fantasien den helt rigtige arkitekt, når du skal designe din personlige Cube. Med et væld af elementer, hjørne-, midter-, afslutnings- og chaiselongelementer, skamler, nakkepøller og rygpuder er mulighederne ubegrænsede.

Som færdigbygget sofalandskab vil Cube skabe ekstra dynamik på grund af sine kontraster: Kroppen er maskulin med stramme linier plus kasseformet armlæn og ryg – mens de slanke, bløde dunpuder tilfører Cube et feminint strejf af lethed og romantik.

Stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum svøbt i 600 g. forkomprimeret fiberfill. Pudefyldet i sæde er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric. Pudefyldet i rygpuder er 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Cube fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med fastmonteret betræk på stel, alternativt fås den med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel. Alle pudebetræk er forsynet med lynlås.
Modellen leveres standard med skjulte sortlakerede træben. Alternativt med ben af børstet rustfrit stål.
Der ydes 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Der ydes ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Cube
Bookmark and Share

Dacapo

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Dacapo

Udførelse: En hidtil uset verden af variationsmuligheder. Design og byg dit helt eget sofalandskab med et kæmpe udvalg af hjørne-, midter- og chaiselongelementer plus flere typer armlæn, puder og skamler – og skift betræk som du skifter sengetøj. Med Dacapo har Eilersens fleksible flydesofa fået vokseværk.

I Dacapos verden kan du tænke bredt, dybt og komfortabelt. Med en dybde på 105 cm er Eilersens Dacapo indbegrebet af en luksuriøs flyder, og tilmed kan du få elementerne i flere forskellige bredder. Byg et sofalandskab af elementerne eller vælg en fritstående sofa.
Dacapo er udstyret med to lag rygpuder i 100% dun, der gør både flyde- og siddekomfort fuldstændig ideel. Udvalget af armlæn er overdådigt og byder på fire bredder fra 5,5 til 40 cm, hvor den smalleste er 56 cm høj og de lavere flydeversioner er 46 cm høje. Sædet er Eilersens velkendte duntop, der med sin skumkærne svøbt i dun giver spændstighed og sikrer komforten.

Skil sofaen fra hinanden ved træk i en strop – helt uden brug af værktøj – og hiv betrækket af som en pose. På denne måde er det super nemt at rense det (følg stoffets pleje- og vedligeholdelses-vejledning). Samtidig kan du snildt forny sofaens udtryk ved løbende at skifte betræk og farver efter mode, indretning, årstid, smag og behag.

Stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum svøbt i forkomprimeret fiberfill.
Pudefyldet i sæde er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
Pudefyldet i rygpuder er 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Eilersens Dacapo fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel med et underbetræk af stout.
Alle pudebetræk er forsynet med lynlås. Eilersen modellen leveres med en lav sortlakeret sokkel i elmetræ. 
Eilersen yder 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Eilersen yder ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Dacapo
Bookmark and Share

Great Lift

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Great Lift

Udførelse: Gå ombord i indbegrebet af en flyder. En totaloplevelse af nydelse, komfort, kvalitet og funktionalitet placerer Great Lift blandt sofaernes haute couture. Great Lift er intet mindre end fremragende.

Ryglænet har en sektionsopdelt løftemekanisme, der giver mulighed for individuel indstilling af din siddeplads. Du kan hæve ryggen 13 cm, hvis du ønsker en siddeplads med nakkestøtte, og med en let bevægelse glider ryglænet tilbage til udgangspositionen.

Siddekomforten er maksimeret med den spændstige duntopsæde. Great Lift er født med to/tre armpøller, der giver god støtte til både arme og nakke. Dunfyld i både armpøller og hele ryggen er med til at understrege sofaens invitation til magelighed.
Endvidere tilbydes ekstra armpøller og dunpuder i størrelserne 60 x 60 cm og
80 x 60 cm.

I Great Lift er der god plads til at strække sig efter en hyggelig bog eller avisen.

Stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum svøbt i 250 g forkomprimeret fiberfill.
Pudefyldet i sæde er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
Pudefyldet i rygpuder og nakkepølle er 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Great Lift fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med fastmonteret betræk på stel, alternativt fås den med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel.
Alle pudebetræk er forsynet med lynlås.
Modellen leveres standard med Ø38 mm ben i mat forkromet stål, alternativt Ø38 mm i blankt forkromet stål, en kombination af blankt forkromet stål og kirsebærbejdset bøgetræ, eller skråben i børstet rustfrit stål.
Der ydes 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Der ydes ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Great Lift
Bookmark and Share

Krypton

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Krypton

Udførelse: Eilersens Krypton er en moderne fortolkning af 70’ernes “sækkekasse”. Enkelheden er bevaret – og sækkekassen er blevet til en elementsofa.

For at bevare indtrykket af sædetyngde er Kryptons sæde integreret i kroppen. Det giver samtidig en fantastisk stabilitet og en oplevelse af at sidde dybt. Men du kommer snildt op igen, for Eilersens Krypton er en elevator. I Eilersens Krypton er der meget mere skum end normalt. Ikke for meget – men lige præcis den polstring, som betyder, at du sidder blødt uden at vælte og oplever en særlig elevatorvirkning og komfort. Den tykke kerne af skum er polstret med dun i toppen af sædet for at give den det typiske bløde ”eilersen look”. Og de brede puder til både ryg og arme er fyldt med 100% fjer. Den tynde yderskal illuderer perfekt sækkekassens træramme og fuldender modspillet mellem stramme og bløde linier.

Eilersens Krypton består af et stort elementprogram med hjørne, afslutningselement, chaiselong, og du kan købe ekstra dunpuder i størrelsen 60 x 60 cm, så du kan skabe præcis den Eilersen sofa, du har brug for.

Stel i massivtræ, polstret med polyuretanskum.
Sædeaffjedring i sædet er Nozag-fjedre, polstret med højelastisk polyuretanskum med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
Pudefyldet i rygpuder og armpuder er 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Eilersens Krypton fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med fastmonteret betræk på stel, alternativt fås den med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel.
Eilersen modellen leveres standard med skjulte sortlakerede træben.
Alle pudebetræk er forsynet med lynlås. 
Eilersen yder 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Eilersen yder ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Krypton
Bookmark and Share

Lift

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Lift

Udførelse: At kalde Eilersens Lift for en traditionel kassesofa kan lyde som en fornærmelse. Men det er ment som det modsatte. Rene linier og kvalitet. Ingen dikkedarer eller påfaldende karakteristika. Eilersens Lift er en klassisk sofa, som holder sig oppe i tiden år efter år.

Eilersens Lift har fået sit navn fra den indbyggede løftemekanisme. Hvert ryglæn kan individuelt hæves 13 cm, hvis du ønsker en siddeplads med nakkestøtte. Med en let bevægelse glider ryglænet tilbage til udgangspositionen. Eilersens Lift leveres inklusive to arm/nakkepøller med dunfyld, der giver god støtte til både arme og nakke, og du kan købe ekstra armpøller og armskånere til din Lift.

Puderne i ryggen er dunpuder, og sædet findes i to typer. Skum, svøbt i fiberfill, som giver et meget formstabilt sæde med solid støtte - og vort duntop sæde, der er en kombination af skum og dun, hvilket giver både blødere fornemmelse og look.

Stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum svøbt i 200 g forkomprimeret fiberfill.
Pudefyldet i sæde er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric. Alternativt tilbydes en højelastisk polyuretanskum svøbt i 600 g, forkomprimeret fiberfill.
Pudefyldet i rygpuder og nakkepølle er 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Lift fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med fastmonteret betræk på stel, alternativt fås den med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout. Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel. Alle pudebetræk er forsynet med lynlås.
Modellen leveres standard med Ø38 mm ben i mat forkromet stål, alternativt Ø38 mm i blankt forkromet stål, en kombination af blankt forkromet stål og kirsebærbejdset bøgetræ, eller skråben i børstet rustfrit stål.
Der ydes 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Der ydes ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Lift
Bookmark and Share

Mandarin

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Mandarin

Udførelse: Stel i massivtræ, polstret med polyuretanskum.
Mandarin fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med fastmonteret betræk på stel, alternativt med aftageligt betræk på stel uden et underbetræk af stout.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel.
Modellen leveres standard med 4 kirsebærbejdsede ben af bøgetræ, alternativt i andre bejdsefarver eller med 2 eller 4 hjul.
Der ydes 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Der ydes ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Mandarin
Bookmark and Share

Multi

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Multi

Udførelse: Stel i massivtræ med affjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum svøbt i 600 g forkomprimeret fiberfill.
Multi fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med fastmonteret betræk på stel, alternativt fås den med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel.
Modellen leveres standard med 25 x 25 mm ben af børstet rustfrit stål. Alternativt med andre ben, som beskrevet i den gældende prisliste.
Der ydes 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Der ydes ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Multi
Bookmark and Share

Odense

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Odense

Udførelse: Stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum svøbt i 250 g forkomprimeret fiberfill.
Pudefyldet i sæde er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
Pudefyldet i rygpuder er 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og
lufttørres.
Eilersens Odense fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel.
Alle pudebetræk er forsynet med lynlås.
Eilersen modellen leveres med 25 x 25 mm ben af børstet rustfrit stål. 
Eilersen yder 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Eilersen yder ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Odense
Bookmark and Share

Orion

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Orion

Udførelse: Eilersens Orion er skabt, fordi Eilersen har smag for overflødighedshorn. Eilersen vil kunne matche alle behov og enhver smag. Eilersens Orion flirter med dine sanser, fordi den både signalerer tyngde og lethed. En interessant disharmoni mellem det lette stel med lige linier – og de store skrå armlæn.

At Eilersens Orion er navngivet af en af vores amerikanske samarbejdspartnere fortæller historien om, at den også har international appel. De store, skrå armlæn forener design og funktion. Ud over deres pompøse udtryk indbyder de til hyggelæsning i halvliggende stilling – godt støttet af det komfortable skumsæde med duntop. Samtidig betyder de markante armlæn, at sofaen kan tåle en langstrakt opstilling uden at knække visuelt.

Stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum svøbt i 600 g forkomprimeret fiberfill på indersiden og 250 g på ydersiden.
Pudefyldet i sæde er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
Pudefyldet i rygpuder er 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Eilersens Orion fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med fastmonteret betræk på stel, alternativt fås den med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel.
Alle pudebetræk er forsynet med lynlås.
Eilersen modellen leveres med skråben i børstet rustfrit stål. 
Eilersen yder 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Eilersen yder ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Orion
Bookmark and Share

Playground

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Playground

Udførelse: Sid, lig, hyg – og leg med Eilersens patenterede rygklods-sofa. Eilersens Playground er skabt til at tilfredsstille behovet for at kombinere sofa og seng. Eilersens idé med Playground er at tilbyde et multimøbel, der er både fleksibelt og mobilt. Det opfylder Eilersens Playground. Rygelementerne vejer ingenting, så de er nemme at flytte for både voksne og børn.

De kegleformede og mobile rygklodser er på undersiden betrukket med et skridsikkert materiale, så du kan bruge dem hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst måde. Placeret som rygstøtte får du den perfekte sofa, hvor du sidder godt i alle positioner og på alle pladser. Placeret som armstøtte får du en komfortabel chaiselong. Placeret på gulvet kan du etablere en rede til TV-hygge eller læsning.

Stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum svøbt i 600 g. forkomprimeret fiberfill.
Rygklodserne består af 100% skum.
Pudefyldet i rygpuder er 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Eilersens Playground fås betrukket med stof eller læder.
Modellen leveres standard med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Eilersen modellen leveres standard med skjulte sortlakerede træben. Alternativt med ben af børstet rustfrit stål.
Alle pudebetræk er forsynet med lynlås. 
Eilersen yder 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Eilersen yder ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Playground
Bookmark and Share

Slice

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Slice

Udførelse: Stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum med et svøb af 250 g fiberfill.
Pudefyldet i sæde er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Pudefyldet i rygpuder er polydun indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
Eilersens Slice fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout. Rygpuder og sædepudebetræk er vendbare.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel. Rygpuder og sædepudebetræk er ikke vendbare.
Alle pudebetræk er forsynet med lynlås.
Eilersen modellen leveres med skråben i børstet rustfrit stål. 
Eilersen yder 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Eilersen yder ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Slice
Bookmark and Share

Streamline

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Streamline

Udførelse: Eilersens Streamline har et stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum svøbt i 600 g forkomprimeret fiberfill.
Pudefyldet i sæde er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
Pudefyldet i rygpuder er 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Men Eilersens Streamline fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel.
Alle pudebetræk er forsynet med lynlås.
Eilersen modellen leveres med 25 x 25 mm ben af børstet rustfrit stål. 
Dog yder Eilersen 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Eilersen yder ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Streamline
Bookmark and Share

Tub

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Tub

Udførelse: Eilersens Tub er et orgie af blødt skum, dun og puder – og dermed den hidtil fedeste og blødeste sofa i Eilersens univers af flydere. Kontrasten mellem den slanke, stramme yderskal og det indvendige himmerige af skum og dun skaber dynamik i formsproget. Og får Eilersens Tub til at ligne et gigantisk badekar…

Her får du en velvære-sofa, hvor du sidder mageligt, men stadig oprejst. Eilersens Tub er en flyder, men adskiller sig fra Eilersens øvrige flydere på stellet, der ikke er kraftigt, men en tynd, stærk skal. Det betyder, at linierne udvendig er lige og stramme, mens den ekstravagante indvendige polstring og puder giver bløde, organiske linier.

Hele siddekomforten i Eilersens Tub ligger i puderne, som virker blødere på grund af den store dybde. Eilersens Tub findes i tre forskellige dybder, hvor du sidder mere eller mindre oprejst, men stadig så nedsænket og mageligt, at du nærmest fornemmer, du sidder i en seng. Serien indeholder hjørne-, afslutnings-, chaiselonger og midterelementer, der frit kan kombineres.

Stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum.
Pudefyldet i sæde, ryg og arm er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric.
For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Eilersens Tub fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med fastmonteret betræk på stel, alternativt fås den med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel.
Alle pudebetræk er forsynet med lynlås.
Eilersen modellen leveres standard med ben i børstet rustfrit stål, alternativt ben i elmetræ, natur, olieret eller bejdset. 
Eilersen yder 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Eilersen yder ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Tub
Bookmark and Share

Vitesse

Design: Jens Juul Eilersen
Model: Vitesse

Udførelse: Vitesse har et stel i massivtræ med sædeaffjedring af Nozag-fjedre, polstret med polyuretanskum og svøbt i 250 g, forkomprimeret fiberfill.
Pudefyldet i sæde er en duntop-pude, der består af en højelastisk polyuretanskumkerne med et svøb af 100% dun og andesmåfjer, indsyet i et kanalopdelt vår af duntæt cambric. Pudefyldet i rygpuder er 100% dun og andesmåfjer. For at bibeholde dunpudens form og fylde bør den jævnligt bankes op og lufttørres.
Vitesse fås betrukket med stof eller læder.
Ved stofbetræk: Modellen leveres standard med aftageligt betræk på stel, med et underbetræk af stout. Rygpuder og sædepudebetræk er vendbare.
Ved læderbetræk: Modellen leveres med fastmonteret betræk på stel.
Rygpuder og sædepudebetræk er ikke vendbare.
Alle pudebetræk er forsynet med lynlås.
Modellen leveres standard med sortlakerede træben, alternativt natur træ, olieret eller lakeret. 
Dog yder Eilersen 5 års fabriksgaranti mod fabrikantionsfejl på stel, fjedre og polstring.
Der ydes ikke garanti på stof og læder, men der henvises til www.eilersen.eu for særlig vejledning for valg af stof og læder.

Vitesse
Bookmark and Share