Klim


Produktkataloget fra Klim, indeholder modul reol systemets elementer.


KLIM Møbelfabrik er en fabrik med rødder i møbelbranchen helt tilbage til 1930, og råder over en meget stor erfaring inden for både produktudvikling og fabrikation af plademøbler forarbejdet i ædle træsorter.

Løbende har KLIM Møbelfabrik primært specialiseret sig i produktion af skænke, vitriner og ikke mindst reolsystemer til boligen. I de senere år har Klim også udviklet reolsystemer til hjemmekontoret og det professionelle kontor.

Har de først valgt et KLIM reolsystem, har De samtidig valgt et af de mest fleksible reolsystemer på markedet med højeste kvalitet. En KLIM reol dækker ethvert behov, De måtte have for indretning af boligen - lige fra opholdsstuen og spisestuen over entréen til kontoret.
KLIMs reolinje består af to modulære reolsystemer - systemerne 2000 og 8000. Grundpillen i systemerne er et bredt udvalg af grundmoduler, der spænder over to dybder, fire bredder og hele seks forskellige højder. Kombineret med døre, skuffer, bakker m.m. giver dette et meget stort udvalg af færdige reoler. Men ikke nok med det - Klim har derudover fremstillet en række specielle moduler, der tilgodeser de behov, de måtte have for placering af TV, video og musikanlæg. Der er således åbnet for at De kan finde netop den reol, der passer Dem - enten blandt de færdige katalogopstillinger, eller ved selv at kreere Deres ønskereol.
KLIM er mere end blot reolsystemer. De har også et varieret udvalg af skænke og vitriner. System 9000 er deres klassiske skænke og vitriner med kraftige, afrundede og massive hjørner. Et 9000 møbel er ægte dansk håndværk. Træet er omhyggeligt udvalgt, så årestrukturen bugter sig kontinuert hen over fronten, og møblet giver således et flot helhedsindtryk. Der er endvidere mulighed for at designe Deres skænk ved at kombinere Klims grundmodulsystem med forskellige former for løsdele.
Klim
Katalog

Open iPaper (Klim katalog)