Klim Møbelfabrik

Firmaet KLIM Møbelfabrik har rødder i møbelbranchen tilbage til 1930. 


KLIM Møbelfabrik råder over en meget stor erfaring inden for både produktudvikling og fabrikation af plademøbler forarbejdet i ædle træsorter.

Løbende har KLIM Møbelfabrik primært specialiseret sig i produktion af skænke, vitriner og ikke mindst reolsystemer til boligen. I de senere år har de også udviklet reolsystemer til hjemmekontoret og det professionelle kontor.

Har de først valgt et KLIM reolsystem, har De samtidig valgt et af de mest fleksible reolsystemer på markedet med højeste kvalitet. En KLIM reol dækker ethvert behov, De måtte have for indretning af boligen - lige fra opholdsstuen og spisestuen over entréen til kontoret.
KLIM Møbelfabriks reol linje består af to modulære reolsystemer - systemerne 2000 og 8000. Grundpillen i systemerne er et bredt udvalg af grundmoduler, der spænder over to dybder, fire bredder og hele seks forskellige højder. Kombineret med døre, skuffer, bakker m.m. giver dette et meget stort udvalg af færdige reoler. Men ikke nok med det - Klim Møbelfabrik har derudover fremstillet en række specielle moduler, der tilgodeser de behov, de måtte have for placering af TV, video og musikanlæg. Der er således åbnet for at De kan finde netop den reol, der passer Dem - enten blandt de færdige katalogopstillinger, eller ved selv at kreere Deres ønskereol.
KLIM Møbelfabrik er mere end blot reolsystemer. Klim Møbelfabrik har også et varieret udvalg af skænke og vitriner. System 9000 er deres klassiske skænke og vitriner med kraftige, afrundede og massive hjørner. Et 9000 møbel er ægte dansk håndværk. Træet er omhyggeligt udvalgt, så årestrukturen bugter sig kontinuert hen over fronten, og møblet giver således et flot helhedsindtryk. Der er endvidere mulighed for at designe Deres skænk ved at kombinere Klim Møbelfabriks grundmodulsystem med forskellige former for løsdele.
Klim Møbelfabrik
Bogreol | EntréSkænkStuenTV og musik |

Skænke

Design: Klim Møbelfabrik
Model: Skænke

Udførelse: Klim Møbelfabriks udvalg af skænke og vitriner er et udtryk for et tidløst harmonisk design og gedigent dansk håndværk. Som med Klim Møbelfabriks øvrige reolsystem er der et utal af kombinationsmuligheder for skænkene. På billedet  er vist eksempel på hvordan man have en bred skuffe til opbevaring af f.eks duge.

Klim Møbelfabriks skænke kan leveres med en bensokkel af træ eller med rustfrit børstet stål.

Skænke
Bookmark and Share

Bogreol

Design: Klim Møbelfabrik
Model: Bogreol

Udførelse: I Klim Møbelfabriks grundmodulsystem findes der mange muligheder, til at skabe en opstilling af bogreoler der passer specifikt til dit behov for opbevaring. Man kan frit vælge mellem en opstilling på lukket sokkel, bensokkel eller ophængt.
 
Bogreol
Bookmark and Share

TV og musik

Design: Klim Møbelfabrik
Model: TV og musik

Udførelse: Klim Møbelfabriks modulopbyggede system er ideelt til at skabe en reolvæg omkring fladskærms-TV. Moduler i højde 42 cm er specielt velegnede til opbevaring af diverse anlæg samt CD- og DVD plader.
 
TV og musik
Bookmark and Share

Entré

Design: Klim Møbelfabrik
Model: Entré

Udførelse: Inspiration til hvordan man nemt og elegant kan anvende Klim Møbelfabriks reoler til at lave en smart entréløsning. Her med fokus på de tre valgmuligheder af henholdsvis lukket sokkel, bensokkel eller ophæng på væg. De viste eksempler fås både i dybde 30 og 40 og kan evt. afsluttes med en kraftig dækplade. Klim Møbelfabrik leverer også viste spejle.
 
Entré
Bookmark and Share

Stuen

Design: Klim Møbelfabrik
Model: Stuen

Udførelse: Ved at kombinere moduler på lukket sokkel med moduler til ophæng kan man skabe en spændende reolvæg der kan løse ethvert behov for opbevaring i stuen.
 
Stuen
Bookmark and Share