Louis Poulsen


Produktkataloget fra Louis Poulsen indeholder kollektionen af design lamper.


Louis Poulsen Lighting A/S forretningskoncept er at udvikle, fremstille og sælge belysningsprodukter af høj kvalitet i et funktionelt design til bygninger og bebyggede områder. Vores belysningsarmaturer er berømte for deres originalitet, enkelhed og exceptionelle lysbehandling.

Belysningsfilosofien bag Louis Poulsen Lightings produkter tager udgangspunkt i de tre kodeord: funktion, komfort og atmosfære. Tilsammen danner de grundlaget for et bredt produktsortiment til både det professionelle og private marked.

Louis Poulsen Lighting tilbyder i samarbejde med kunder og professionelle partnere rådgivning, planlægning og produktudvikling over det meste af verden.

Virksomheden er blandt de ti største leverandører på det professionelle belysningsmarked i Europa og en af de tre førende udenlandske leverandører i USA. Louis Poulsen Lighting har repræsentationskontorer i Dubai og Moskva og datterselskaber i Japan, USA, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Hong Kong, Schweiz, Holland, Frankrig og England.

Vore produkter bliver hovedsagligt produceret på egen fabrik i Danmark, hvor produktionen er certificeret efter kvalitetsstyringssystemet ISO 9001 og miljøstyringssystemet ISO 14001.

Louis Poulsen Lighting er en effektiv og moderne virksomhed, der beskæftiger 580 medarbejdere og årligt omsætter for 825 mio. DKK Louis Poulsen
Light at home 2013
Open iPaper (louis Poulsen Light at home 2013)