Haungaard Møbler præsenterer det ypperste af dansk,
skandinavisk og internationalt møbeldesign

Vi viser, i Hjørring, et bredt udvalg af det vi finder aktuelt indenfor møbelindretning.

Vi henvender os til dig, der værdsætter gennemført kvalitet samt unikt design. Dig der sætter lang levetid og glæden ved smukke og funktionelle produkter over den pris, der er forbundet ved anskaffelsen af disse.

Har man investeret i god klassisk dansk design, forandrer fornemmelsen af kvalitet sig aldrig.
- Godt og tidsløst, men aldrig karakterløst!

Klassisk design eller nyeste trend?

Hvorfor ikke kombinere klassikere med nyheder og på den måde skabe nye udtryk.
Det er den form for design, du finder hos os. Vi har kyndige folk med sans for dine indretningsbehov.

Du skal gøre op med dig selv, hvordan du vil indrette dig. Det valg hjælper vi dig gerne med at træffe. Vore kyndige medarbejdere guider dig gerne i møbelverden, leverer gerne din indretningsløsning.

Et hjem skal være en harmonisk ramme om den bedste del af vor fritid!
Her på hjemmesiden finder du en del af det vi repræsenterer. Resten finder du i vore møbelhuse i Hjørring og Brønderslev. Har du supplerende ønsker, så fortæl os dem blot. Vi er altid klar til at hjælpe dig på vej.

Ved en grundig dialog om behov, levemåde, forventninger m.m., finder vi frem til den løsning, der passer netop dig. Vi bruger vor ekspertise og viden om, hvad der findes på markedet. Også med mulighed for at få opfyldt helt specielle behov. Derfor er mange af vore leverandører ordreproducerende og producerer først møblet, når du har bestilt det.

Møbler der kan klare nutidens brug og fremtidens krav!
Mange ideer og forskellig smag. Udvalget hos Haungaard Møbler er aktuelt og befinder sig altid i kontinuerlig fornyelse. Udviklingen i samfundet peger på krav om fleksibilitet og funktionalitet samt krav om høj produktionsmæssig kvalitet. Dette er fællesnævneren vi finder hos de gode danske og udenlandske leverandører vi udvælger og repræsenterer.

Haungaard Møbler henvender sig også til erhvervslivet!

Vi kalder det Haungaard Erhvervsindretning!
Et godt arbejdsmiljø er mere aktuelt end nogensinde. Mange bruger lige så meget tid på jobbet som hjemme.
Grænsen mellem det offentlige og private rum er flydende. Haungaard Møbler klarer erhvervsindretninger i alle størrelser. Vi samarbejder med arkitekter, men løser også gerne indretningsopgaver på egen hånd.

Anderledes eller mere traditionelt?
Gør din arbejdsplads lige så rar og personlig som dit hjem. En flot og repræsentativ kontorindretning er et fantastisk visitkort, der virker positivt overfor både kunder og personale.