Risskov Møbelsnedkeri

 

Håndværk og gennemtænkt design


Risskov Møbelsnedkeri blev etableret i 2010 af møbelsnedkerne Leif Jensen og Per Andersen. Sammen har vi mere end 50 års samlet erfaring indenfor møbelsnedkerfaget.

Hos Risskov Møbelsnedkeri går klassisk håndværk og gennemtænkt design med fornemmelse for form og funktion hånd i hånd. Vi bygger på drømmen om at gøre tingene rigtigt – uden genveje. Derfor vælger vi materialer, værktøj og løsninger med hjertet. Her er høvlebænken ikke en museumsgenstand og værktøjet ikke nødvendigvis tilsluttet en stikkontakt. Det kører glimrende på godt håndelag og passion.

Udover samarbejdet med kunden om den optimale løsning på den pågældende opgave, kan der også inddrages både arkitekter og designere i processen om at udvikle spændende møbler og anderledes indretning. Altid med udgangspunkt i grundighed og respekt for det møbel eller rum vi arbejder med.

Risskov Møbelsnedkeri er medlem af Dansk Møbelkontrol, der er verdens ældste kontrolorganisation for møbler mv. etableret i 1959. Dansk Møbelkontrol har førende danske producenter af kvalitetsmøbler som medlemmer. Foreningens formål er at arbejde for produktion af kvalitetsmøbler i Danmark
Risskov Møbelsnedkeri
Bookmark and Share

RM13 Skrivebord

Design: Risskov Møbelsnedkeri
Model: RM13 skrivebord

Udførelse: Den teknologiske udvikling kræver en nyfortolkning af skrivebordet, derfor har Risskov Møbelsnedkeri udviklet RM13 WORK DESK – et moderne skrivebord der fungerer som hjemmets wifi hotspot, hvor man slår sig ned med den bærbare eller tabletten for at tjekke mails, surfe, arbejde. Med hylden under bordpladen kan den bærbare hurtigt ryddes væk – og opladerne kan opbevares i skuffen ved siden af.

Bordet fås blandt andet i sæbebehandlet egefinér med massiv kantliste, men fås også i massiv træ samt andre træsorter. Tværstivere kan bestilles i messing, stål eller lakeret i valgfri farve.

Mål: L1300 x B700 x H740 mm


Besøg os i vores Brønderslev afdeling, her har vi skrivebordet udstillet!
RM13 Skrivebord
Bookmark and Share

RM13 spisebord

Design: Risskov Møbelsnedkeri
Model: RM13 spisebord

Udførelse: Der er ofte et misforhold mellem de klassiske spiseborde og de boliger, de skal fungere i. Risskov Møbelsnedkeri har udviklet et spisebord, der har plads til 6 personer, og det enkle design af benene gør at alle typer stole kan være omkring bordet – både den klassiske spisestuestol og en ny high-end trendstol. 
Bordet fås blandt andet i sæbebehandlet eg med overflade i hvid, gennemfarvet laminat og massiv kantliste i eg. Fås også i andre træsorter både massiv eller finér – samt linoleum. Tværstivere kan bestilles i messing, stål eller lakeret i valgfri farve. Som en nyhed fås der også nano linoleum, hvor fedtpletter ikke ses så nemt!


Mål: L1800 x B800 x H740 mm og L2000 x B900 x H740 mm.

Besøg os i vores Brønderslev afdeling, her har vi spisebordet udstillet!
RM13 spisebord
Bookmark and Share