Søren Holst

Inde i Søren Holst's sind er der ingen tvivl: Visuel holdbarhed er det vigtigste krav til et møbel.
 

Det, at man kan holde ud at se på noget 10 år senere. Og taget i betragtning, at de første møbler, Søren Holst tegnede for Fredericia Furniture tilbage i 1984, fortsat sælger godt på specielt det japanske marked, må man sige, at det ikke kun er tomme ord.

Søren Holst, der er uddannet både møbelsnedker, byggetekniker og møbeldesigner, har siden haft et tæt samarbejde med Fredericia Furniture.

Sin baggrund som møbelsnedker til trods har Søren Holst arbejdet lige så meget med stål som med træ, og som underviser på Danmarks Designskole er det da også primært industrielt design, Søren Holst beskæftiger sig med. F.eks. har han været med til at tegne de bænke og plinter, der står på bl.a. den befærdede Nørreport Station i København. Inspirationen kommer fra alle kanter og på alle tidspunkter i døgnet.
Søren Holst
Modeller: 5392 Sofabord - 2453 sofa
Producent: Fredericia Furniture

88

Design: Søren Holst
Model: 88

Udførelse: 88 er en tidløs og yderst elegant sofa tegnet af Søren Holst i 1988. Udført i de bedste materialer med kedersyninger overalt og med benstel i børstet rustfrit stål er der tale om en komfortabel og meget eksklusiv sofa, der leveres i både læder og stof.

88
Bookmark and Share

Box

Design: Søren Holst
Model: Box

Udførelse: Box fremstilles polstret og med T-formede ben i rustfri stål. Sofaen passer perfekt sammen med sofabordserien T-bone.

Box er uhyre slidstærk og nem at rengøre - et oplagt valg til ankomst- eller venteområder, hvor møblerne skal forholde sig til arkitekturen og yde maksimal komfort.

Enklere kan form ikke forenes med funktion!

Box
Bookmark and Share