Louis Poulsen Lighting

Lamper fra Louis Poulsen 

I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning. Kig forbi Haungaard Møbler og se lamperne fra Louis Poulsen – eller find inspiration her på siden.

Lamper i en uhørt høj kvalitet

​Louis Poulsens produkters funktion og design er skræddersyet til at afspejle og understøtte rytmen i det naturlige lys. Hver eneste detalje i designet har et formål.

PH Kogle                             

PH Kogle blev designet i 1958 af Poul Henningsen. PH Koglen er kendetegnet ved sit unikke og skulpturelle design, er verdenskendt og betragtes som et internationalt designikon. 

AJ Bord

Designet af Arne Jacobsen i 1960 til SAS Royal Hotel i København (Radisson Blu). Lampen udgjorde en del af det totale designkoncept til hotellet. Flere af hotellets produkter har i dag opnået status som designikoner og inden for belysning er især AJ-lamperne blevet verdenskendte. 

Køb din Louis Poulsen bordlampe hos Haungaard Møbler

En lampe fra Louis Poulsen er en investering – men netop en investering. Hos Haungaard Møbler forstår vi værdien af klassiske møbler og med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev