Pendler

Pendler fra Louis Poulsen 

I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning. Kig forbi Haungaard Møbler og se pendlerne fra Louis Poulsen – eller find inspiration her på siden.

Pendler i en uhørt høj kvalitet

​Louis Poulsens produkters funktion og design er skræddersyet til at afspejle og understøtte rytmen i det naturlige lys. Hver eneste detalje i designet har et formål.

Enigma                                                 

Enigma er designet af den japanske designer Shoichi Uchiyama i 2003. Uchiyama præsenterede Louis Poulsen for en designidée med svævende skærme i ultratynde wirer, som giver et transparent og let udtryk. Idéen passede godt ind i Louis Poulsens produkt filosofi og var en nyfortolkning af flerskærmsystemet. Japansk yndefuldhed kombineret med skandinavisk enkelthed. Enigma betyder "gådefuld", hvilket henviser til de tilsyneladende frit svævende skærme, når lampen ses tændt og lidt på afstand.

PH Kogle                             

PH Kogle blev designet i 1958 af Poul Henningsen til restaurant Langelinie Pavillon i København, hvor den stadig hænger. PH Koglen er kendetegnet ved sit unikke og skulpturelle design, er verdenskendt og betragtes som et internationalt designikon. Armaturet består af 72 blade, og deres indbyrdes placering giver et totalt blændfrit lys uanset betragtningsvinkel. For at sikre det høje kvalitetsniveau foregår store dele af produktionsprocessen stadig som håndarbejde.  

Køb din Louis Poulsen pendel hos Haungaard Møbler

En pendel fra Louis Poulsen er en investering – men netop en investering. Hos Haungaard Møbler forstår vi værdien af klassiske møbler og med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev