Pendler

Pendler

Hos Haungaard Møbler finder du gulvlamper i alle farver, størrelser og materialer. Fælles for dem alle er et fokus på kvalitet, funktionalitet og klassisk design. Find inspiration her, og kig forbi vores butik for hjælp til at vælge din næste pendel.

Pendler - en vigtig lampe

En pendel er oftes at finde over spisebordet - og dermed en rigtig vigtig lampe. En pendel skaber et rum og ikke mindst en hyggelig stemning. Et hvert hjem kræver en pendel, der stilmæssigt passer ind i hjemmet. 
 

Få hjælp til at vælge den rette pendel

At indrette sit hjem er et spørgsmål om personlig stil og individuelle behov. Vi hjælper dig gerne med at vælge de indretningsløsninger, der er de rigtigt for lige netop dig. Med vores store erfaring i møbelbranchen er vi de rigtige at spørge til råds, når det kommer til at vælge din næste pendel.

Kvalitetspendel i mange former og materialer

Er du til pendler i krom, stål, plast, polycarbonat eller glas? Ledningsførte eller ledningsfri? Mulighederne er mange. Hos Haungaard Møbler satser vi dog altid på kvalitetspendler i et klassisk design, men stadig med et moderne udtryk. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge en pendel, der matcher dine ønsker til stil og funktionalitet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev