Bent Hansen Metro.jpg
Bent Hansen Primum Chair.jpg
Bent Hansen Tension Daybed.jpg
Bent Hansen Tension Lounge .jpg
Bent Hansen Primum Lounge Table.jpg
Bent Hansen Pado.jpg
Bent Hansen.jpg

Bent Hansen

Hos Bent Hansen har håndværket altid være i højsædet. Grundstenen i virksomheden blev lagt tilbage i 1947, og nøglekompetencerne var dengang ompolstring og restaurering af gamle møbler. I dag er Bent Hansen ikke kun en polstervirksomhed, men en moderne møbelvirksomhed, som både udvikler og producerer moderne designmøbler.

Asger Oak Black

Velkommen til Asgar

Bent Hansen introducerer nu spisebordsstolen Asger. En komfortabel spisebordsstol designet af danske Asger Soelberg. Målet med stolen var at forme et sæde, ryg og armlæn, som kan tilbyde den blødhed og støtte, man normalt forbinder med polstermøbler. Stolen byder derfor på en unik bevægelsesfrihed i forskellige siddestillinger. Asger fås i tre forskellige varianter, bøg, eg, og sort. Og med og uden polster. Vælg mellem klassisk læder og stof fra Kjellerup Væveri.

Bent Hansens idéer opstår ofte i kreativt samspil med andre og i dialog med kunderne. Møblerne designes til levende mennesker, og der holdes derfor hele tiden et skarpt øje på funktion og komfort. Bent Hansen stræber efter at udvikle solide ’basis møbler’, som har ’kant’ uden at tabe det høje håndværksmæssige niveau af syne.

Katalog