Bænke fra Fredericia Furniture

Bænke fra Fredericia Furniture 

Fredericia er et dansk designhus rundet af en stolt tradition. En tradition for at kende, forvsare og udvikle det håndværk, vi kalder design. Fredericia Furniture bygger på enkle principper. Principper om enestående kvalitet skabt af ærlige materialer, fokus på funktionalitet og en nevarvet forståelse for detaljernes betydning. Kig forbi Haungaard Møbler og oplev de smukke bænke fra Fredericia Furniture – eller find inspiration her på siden.

Bænke i en uhørt høj kvalitet

Fredericia Furnitures ambition er altid at kuratere, fremstille og levere design til tiden. Bænke der beriger atmosfæren og livet i de rum, de bruges i. Bænke der har æstetisk karakter, er smukt forarbejdende og som fortjener betegnelsen ´modern originals´. 

Køb din Fredericia Furniture bænk hos Haungaard Møbler

En bænk fra Fredericia Furniture er en stor investering – men netop en investering. Hos Haungaard Møbler forstår vi værdien af klassiske møbler og med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev