Gulvlamper fra Fritz Hansen Lighting

Gulvlamper fra Fritz Hansen Lighting

Fritz Hansen Lighting udvikler og producer lamper af høj kvalitet til det professionelle og private marked. I tæt samarbejde med nogle af verdens bedste designere og arkitekter har Fritz Hansen Lighting skabt en række moderne lamper, der kombinerer tradition og innovation. Kig forbi Haungaard Møbler og se smukke lamper fra Lightyears – eller find inspiration her på siden.

 

Moderne gulvlamper i en uhørt høj kvalitet

Fritz Hansen Lighting er stolte af deres skandinaviske arv. De ser lys, funktionalitet og æstetik som en naturlig treenighed, der udgør kernen i deres design. Deres dedikation til begrebet ''form følger funktion'' guider dem i deres bestræbelser på at skabe lamper, der tilbyder smuk og funktionel belysning til glæde og gavn for brugeren. Alle lamper er fremstillet i robuste materialer som stål, glas, kobber og akryl, hvilket sammen med det tidløse design sikrer lampen en lang levetid. 

Køb din Fritz Hansen Lighting gulvlampe hos Haungaard Møbler

En gulvlampe fra Fritz Hansen Lighting er en investering – men netop en investering. Hos Haungaard Møbler forstår vi værdien af klassiske møbler og med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev