Sofaer fra Fritz Hansen

Sofaer fra Republic of Fritz Hansen 

Republic of Fritz Hansens sofaer er kendt og elsket over hele verden. Hvem kender eksempelvis ikke ”Svanesofaen™” af Arne Jacobsen, der i dag er blevet til et stykke dansk kulturhistorie. Kig forbi Haungaard Møbler og se den smukke møbelkunst fra Republic of Fritz Hansen – eller find inspiration her på siden.

Klassiske sofaer i en uhørt høj kvalitet

I dag er Republic of Fritz Hansens klassiske sofaer nærmest mere populære end nogensinde. Det skyldes bl.a. det elegante formsprog og den ekstreme opmærksomhed på de små detaljer, der placerer Republic of Fritz Hansen sofaer i en liga for sig, når det kommer til kvalitet og design. En sofa fra Republic of Fritz Hansen er mere end et møbel, det er snarere et stykke kunst.

 Svanesofaen™ – mere end en sofa

Svanesofaen™ blev oprindeligt produceret som en særlig model til møblering af SAS Royal hotellet i 1958. Ligesom Svane stolen har sofaen ingen lige linjer, men består af bløde former, der skaber et organisk udtryk. Efter et længere fravær fra Fritz Hansens kollektion blev sofaen genintroduceret i 2000, og har vist sig at modstå tidens tegn og tendenser med sin funktionalitet og skulpturelle skønhed. Svanesofaen™ fås med polstring i et stort udvalg af stof- og lædertyper. Sofaen hviler på et shakerstel i satinpoleret aluminium.

LUNE™ - mere end en sofa 

Det skulpturelle og kurvede design er meget karakteristisk for Jaime Hayon. Under overskriften nordisk æstetik møder lidenskabelig sydlig elegance, har Hayon skabt et legende design i et funktionelt modulsystem med ubegrænsede måder at forme den fra en enkel to-personers sofa til muligheden for chaiselong eller en L-formet sofa til 10 personer. Med Lune har Jaime Hayon taget fleksibiliteten fra en modulsofa og tilføjet et lag af æstetik, hvilket gør Lune til en yderst komfortabel og smuk sofa fra en hver vinkel.

Køb din Republic of Fritz Hansen sofa hos Haungaard Møbler

En sofa fra Republic of Fritz Hansen er en stor investering – men netop en investering. Hos Haungaard Møbler forstår vi værdien af klassiske møbler og med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev