Loungestole fra Fritz Hansen

Hvilemøbler fra Republic of Fritz Hansen 

Republic of Fritz Hansens hvilemøbler er kendt og elsket over hele verden. Hvem kender eksempelvis ikke ”Ægget™” af Arne Jacobsen, der i dag er blevet til et stykke dansk kulturhistorie. Kig forbi Haungaard Møbler og se den smukke møbelkunst fra Republic of Fritz Hansen – eller find inspiration her på siden.

Klassiske hvilemøbler i en uhørt høj kvalitet

I dag er Republic of Fritz Hansens klassiske hvilemøbler nærmest mere populære end nogensinde. Det skyldes bl.a. det elegante formsprog og den ekstreme opmærksomhed på de små detaljer, der placerer Republic of Fritz Hansen hvilemøbler i en liga for sig, når det kommer til kvalitet og design. Et hvilemøbel fra Republic of Fritz Hansen er mere end et møbel, det er snarere et stykke kunst.

Ægget™ – mere end en stol

Ægget er en af triumferne i Jacobsens totaldesign – en skulpturel kontrast til bygningens næsten udelukkende vandrette og lodrette overflader. Ægget udsprang af en ny teknik, som Jacobsen var den første til at bruge: en stærk indre skal af skum under polstringen. Oplev originalitet og tidløst design med Ægget i stof og find selvforkælelse i dets skulpturelle kurver, der er skabt til at holde i generationer. Da Arne Jacobsen i slutningen af 1950erne designede SAS Royal Hotel i København, skabte han samtidig Ægget™, Svanen™, Svanesofaen™, Serie 3300™ og Dråben™. Med disse møbler skrev Arne Jacobsen historie inden for dansk design på verdensplan.

Svanen™ - mere end en stol

Arne Jacobsen skabte Svanen™ til lobbyen og loungen i SAS Royal Hotel i København i 1958. Hotellet blev et gesamtkunstwerk for Jacobsen, idet han designede alle elementerne i hotelbygningen. Forelsk dig i Arne Jacobsens mesterværk i stof, der tilføjer et smukt, sofistikeret udtryk i enhver indretning - og bringer glæde hos enhver designentusiast.

Køb dit Republic of Fritz Hansen hvilemøbel hos Haungaard Møbler

Et hvilemøbel fra Republic of Fritz Hansen er en stor investering – men netop en investering. Hos Haungaard Møbler forstår vi værdien af klassiske møbler og med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev