Rammesenge

Rammesenge fra Hästens

Hästens blev grundlagt af personer, som var åbenlyst besatte af kvalitet; en fælles kvalitet for de personer, der dagligt med naturmaterialer. Hästens var fuldt optaget af at lave det allerbedste produkt - det er et ubestridt faktum. Kig forbi Haungaard Møbler og oplev hvilken luksus Hästens tilbyder – eller find inspiration her på siden.

Rammesenge i en uhørt høj kvalitet

Hästens primære fokus er dig og forsikringen om, at du får den allerbedste søvn, samt deres viden om, hvad der er vigtigt for dig i forhold til service, opbygning, kvalitet, komfort og funktionalitet. Hästens' ånd af fortrinlighed er mere end blot summen af de enkelte dele - mere end blot deres senge og madrasser. Hästens er kulminationen af seks generationers søvnhåndværk og naturmaterialer, som er tilegnet dig. Du er drivkraften bag Hästens utrættelig stræben efter fortrinlighed. 

 

Hästens Marquis

Mange af innovationerne i Hästens senge kan spores til Marquis. Marquis, som er håndlavet af de fineste naturmaterialer, er en vidunderligt komfortabel seng med en ren, lav profil. Sengen har dobbelte fjedersystemer, der er spændt en smule til den faste side.

Hästens Excel
Hästens Excel er lavet med dygtigt håndværk, dobbelte fjedersystemer, grundighed og en fornemmelse for de fineste naturmaterialer. Mange opfatter Excel som en generøs og indbydende seng – med et blødt komfortniveau, som underbygges af den responsive støtte fra Hästens pose- og Hästens Bonnell-fjedersystemerne.

Hästens Superia

Hästens Superia er vores mest sofistikerede rammeseng. Inden i dens tætte, kompakte størrelse findes et dobbelt Hästens fjedersystem, som er perfekt justeret til en poetisk balance mellem komfort og støtte. Adskillige lag bomuld og uld er fordelt i hånden hen over dens flade for at give en eftergivenhed og blødhed, som ingen syntetisk seng nogensinde kan måle sig med.

Køb din Hästens rammeseng hos Haungaard Møbler

En rammeseng fra Hästens er en stor investering – men netop en investering. Med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev