Udendørsbelysning fra Lightyears

Udendørsbelysning fra Lightyears 

Lightyears udvikler og producer lamper af høj kvalitet til det professionelle og private marked. I tæt samarbejde med nogle af verdens bedste designere og arkitekter har Lightyears skabt en række moderne lamper, der kombinerer tradition og innovation. Kig forbi Haungaard Møbler og se smukke lamper fra Lightyears – eller find inspiration her på siden.

 

Moderne udendørslamper i en uhørt høj kvalitet

Lightyears er stolte af deres skandinaviske arv. De ser lys, funktionalitet og æstetik som en naturlig treenighed, der udgør kernen i deres design. Deres dedikation til begrebet ''form følger funktion'' guider dem i deres bestræbelser på at skabe lamper, der tilbyder smuk og funktionel belysning til glæde og gavn for brugeren. Alle lamper er fremstillet i robuste materialer som stål, glas, kobber og akryl, hvilket sammen med det tidløse design sikrer lampen en lang levetid. 

Køb din Lightyears loftlampe hos Haungaard Møbler

Hos Haungaard Møbler forstår vi værdien af klassiske møbler og med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev