Carl Hansen & søn  RF1903.jpg
Carl Hansen & søn   CH825.jpg
Carl Hansen & søn E005.jpg
Carl Hansen & søn  CH327.jpg
Carl Hansen & søn BM0253.jpg
Carl Hansen & søn Colonial.jpg
Carl Hansen & søn   CH008.jpg
Carl Hansen & søn CH24.jpg
Carl Hansen & søn BM1106.jpg

Carl Hansen & Søn

Når du investerer i et møbel fra Carl Hansen & Søn, får du mere en blot et møbel. Du får en stolt tradition for markant og smukt håndværksarbejde, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Møbler fra Carl Hansen & Søn er nemlig udviklet med stor kærlighed til design og håndværkets historie. Carl Hansen & Søn repræsenterer mere end 100 års dansk designhistorie.

Carl Hansen & søn  .jpg

Ikonisk design i mere end 100 år

Hos Carl Hansen & Søn menes ikonisk design at være en kombination af funktion, æstetik og enkelhed, som bringes til live gennem bearbejdning af de absolut bedste kvalitetsmaterialer.


Det har i årenes løb været en prioritet for Carl Hansen & Søn at bevare danske designklassikere. Carl Hansen & Søn er verdens største producent af møbler som er designet af Hans J. Wegner. Foruden dette fremstiller de også møbler, som er skabt af anerkendte møbeldesignere som Børge Mogensen, Arne Jacobsen, Kaare Klint, Ole Wanscher, Poul Kjærholm, Bodil Kjær og Tadao Ando. De har dog samtidig formået at udvide deres sortimentet i samarbejde med nye indflydelsesrige designere.

Carl Hansen

Katalog

Vi er forhandler alle møbler fra Carl Hansen & Søn. Opdag hele kollektionen af deres ikoniske møbler i deres nyeste katalog, som udkommer i april.