Erik Jørgensen Ox Chair.jpg
Erik Jørgensen Insula Spejl.jpg
Erik Jørgensen Puf.jpg
Erik Jørgensen Flamingo.jpg
Erik Jørgensen Delphi.webp
Erik Jørgensen Konami.jpg
Erik Jørgensen Corona.jpg
Erik Jørgensen Piccolo .jpg
Erik Jørgensen Delphi Puf.jpg

Erik Jørgensen

Erik Jørgensen Møbelfabrik blev grundlagt i 1954 af Erik Jørgensen. Da han i 1998 gik bort, overtog hans to sønner Niels og Ole virksomheden. Hos Erik Jørgensen bestræber de sig på at skabe møbler, der holder. Ikke bare funktionelt, men også designmæssigt. Passion for godt håndværk og design er kendetegnene for Erik Jørgensen.

Danske design klassikere

Den dag i dag fremstiller Erik Jørgensen stadig flere af de gamle designklassikere, som de oprindeligt blev kendte for. Deres sortiment indebærer blandt andet møbeldesign af de anerkendte designere; Hans J. Wegner, Poul M. Volthers og Erik Jørgensen selv. 


Med sin uddannelse indenfor sadelmageri og møbelpolstring samt æstetiske sans var Erik Jørgensen en foretrukken samarbejdspartner for sin generation af møbelpolstrere. Den position har virksomheden formået at opretholde den dag i dag. 


Fællesnævneren for deres designsamarbejder er en ambition om at fremstille møbler, der både er holdbare og bæredygtige. Formsproget er tidløst, og selve fremstillingen af møblerne finder sted med største omhu og omtanke for vores miljø og mennesker.


Kontakt os gerne for at høre mere om Erik Jørgensens produkter.

Erik Jørgensen Queen Chair.jpg
Erik Jørgensen

Katalog

Gennem årene er antallet af Erik Jørgensens samarbejdspartnere vokset støt, og kollektionen tæller i dag møbeldesign fra bl.a. GamFratesi, Louise Campbell, Monica Förster, Anderssen & Voll og Hannes Wettstein. Læs mere om dette i deres nyeste katalog.