Fritz Hansen Fri.jpg
Fritz Hansen Planner.jpg
Fritz Hansen Kaiser Idell.jpg
Fritz Hansen Piet Hein Serie7.jpg
Fritz Hansen Serie7.jpg
Fritz Hansen Svanen.jpg
Fritz Hansen Stub.jpg
Fritz Hansen Svane Sofa.jpg
Fritz Hansen Suspence.jpg

Fritz Hansen

Fritz Hansen er et stærkt internationalt og eksklusivt brand, som blev grundlagt tilbage i 1872. Virksomheden blev grundlagt med en mission om at skabe tidløst design – hvilket den dag i dag stadig holder. Fritz Hansens kollektion består af et miks af møbelklassikere og mere moderne møbler, belysning og boligtilbehør, som er skabt af internationalt anerkendte designere.

Anerkendt design


Fritz Hansens klassiske kollektion består af møbler fra danske anerkendte designere; herunder bl.a. Arne Jacobsens stole Svanen™, Ægget™ og Serie 7™. Alle møbler som er designet i 1950erne og internationalt kendt som “Danish Modern”-møbler.

Fritz Hansens nutidige kollektion består af nye moderne møbler og boligtilbehør fra nogle af nutidens internationalt anerkendte designere; herunder bl.a. Piero Lissoni, Jamie Hayon, Cecilie Manz og Kasper Salto. 

Fælles for begge Fritz Hansens kollektioner er en vision om at fremstille møbler med et specielt og skulpturelt udtryk, som udvisker linjen mellem kunst og design samt forener form og funktion, således at hvert møbel fremstår helt unikt.

Kontakt os gerne for at høre mere om Fritz Hansens produkter.

Fritz Hansen Ægget.jpg
Fritz Hansen.png

Katalog

Oplev 128 siders inspiration fra Fritz Hansens kollektion, som indeholder belysning, møbler og accessories