Sk%C3%A6rmbillede%202021-02-24%20kl.%202

Sov bedre, lev bedre

Hästens 6.png
Hästens detail.jpg
Hästens 1.jpg
Hästens 5.png
Hästens.jpg
Hästens 3.png
Hästens 7 .png

Hästens

Oplev en mere vågen udgave af dig selv med en Hästens seng – Hos Hästens har de brugt generationer på at forfine deres arbejde for netop at kunne tilbyde dig verdens bedste søvn. Alle deres senge fremstilles med håndkraft i Sverige. Sengene er fyldt med designdetaljer, der giver en den bedste søvn.

Hästens 4.png

Perfekt søvn skræddersyet til dig siden 1852

Hästens’ lange historie strækker sig over seks generationer – fra deres rødder som sadelmagere til deres beskikkelse om hofleverandør og ånden af fortrinlighed, der driver deres brand fremad. Hästens bygger på lidenskab, færdighed og en helt særlig stræben efter at lave verdens absolut bedste håndlavede senge.


Hästens senge er ingenting uden håndværk, og håndværk er kun så godt som dem, der udøver det. Hästens' hold af håndværkere anvender de traditionelle teknikker, som er gået i arv gennem generationer. 

Deres higen efter den helt perfekte søvn, bringer dem helt tæt på naturen, hvor reneste materialer høstes for at skabe din Hästens seng. Hvert materiale som udvælges, har sine helt egenskaber, som vil fremme din søvn.

Moder jord leverer råvarerne

Hästens higen efter den perfekt søvn bringer dem tæt på naturen, hvor de høster de reneste materialer for at skabe din Hästens seng. Hvert materiale, der udvælges, har sine egne egenskaber, der fremmer din søvn.

Skærmbillede 2021-02-24 kl. 21.34.56.png

Hvorfor anvender Hästens naturmaterialer? Og hvorfor er det bedre end syntetiske materialer som f.eks. skum, latex eller gummi? På Hästens egen side kan du læse mere om dette og alle deres sengemodeller, tilbehør samt tilgængelige stoffer, og ikke mindst deres lange historie og arv.