top of page

Handels- og leveringsbetingelser

Haungaard Møbler A/S

Frederikshavnsvej 39 

9800 Hjørring 

Danmark 

CVR: DK20936843

Tlf: +45 98 90 21 21

Mail: shop@haungaard.dk


Vi er autoriseret forhandler af alle produkter i vores webshop. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for køb af varer på www.haungaard.dk til levering i Danmark (ikke brofaste øer er undtaget).
Kontakt os for information om levering til ikke brofaste øer og levering udenfor Danmark.


Når du handler i vores webshop, indgås aftalerne på dansk, og alle købsaftaler er dermed underlagt dansk ret og værneting. 

Sikkerhed og personoplysninger

Vi behandler alle dine oplysninger fortroligt. Der gemmes ingen oplysninger om betalingen, efter den er gennemført. Alle betalingsoplysninger bliver krypteret, og kan ikke genskabes. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjeparts virksomheder, og bruger kun dine oplysninger i forbindelse med levering af dine varer. 


Bestilling

Vi håndterer ordrer i nedenstående tidsrum. Bestillinger der foretages uden for dette tidsrum, vil blive håndteret den næstfølgende hverdag. 

  • Mandag til fredag kl. 10.00 – 17.30

  • Lørdag kl. 10.00 – 12.30

Betaling 

Alle priser der fremgår i vores webshop er opgivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms (25%) og andre afgifter.

Betalinger på web-ordrer kan foretages med følgende betalingskort: 

  • Dankort

  • Visa/Dankort

  • Mastercard 

Beløbet hæves først på dit betalingskort, når din vare er klar til afsendelse. Der kan aldrig trækkes et højere beløb end det, du godkeder ved købet. 


Køber du med betalingskort, kan du til enhver tid gøre indsigelse i din bank, hvorefter banken sikrer dig tilbagebetaling, såfremt du ikke har modtaget den aftalte vare. Banken har mulighed for at tilbagebetale dig og trække pengene fra webshoppen, helt uden vores medvirken. 


Levering

Vi tilbyder følgende leveringsformer på www.haungaard.dk: ​


Returret

Når du handler på www.haungaard.dk har du 14 dages fortrydelsesret fra modtagelse af varen. Giv os besked på mail shop@haungaard.dk eller på tlf. 98 90 21 21.


Hvis du har fået leveret din vare med vores egen vogn eller speditør, kan vi være behjælpelige med at arrangere en eventuel returtransport. Hvis du ønsker at returnere en vare, skal vi modtage varen i original emballage og ubrugt stand. Når vi modtager varen og har godkendt den, tilbagefører vi ordrebeløbet til din konto inden for 14 dage. 


NB! Ønsker du at returnere en vare skal du selv afholde fragtomkostningen der medfølger. Du er også velkommen til selv at returnere varen hos os på vores adresse (Frederikshavnsvej 39, 9800 Hjørring) efter aftale.


Reklamationsret 

Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten er din ret til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede, da varen blev solgt. Du har 2 år til at finde fejl eller mangler på varen, som beviseligt er sælgerens ansvar. 


Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, ordrebeløbet retur eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Bevisbyrden ligger de første 6 måneder hos forhandleren, og de efterfølgende 18 måneder hos dig. 


Du skal reklamere i rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for værende rettidig. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du altid vedlægge dokumentation fro dit køb i form af faktura eller ordrebekræftelse. 


Ved reklamation kontakt os da venligst på mail shop@haungaard.dk eller på tlf. 98 90 21 21. 

Garanti

Vi yder fra fakturadato 6 måneders garanti ifølge købeloven samt 2 års reklamationsret hvad angår fabrikations- og materialefejl. Denne garanti dækker ikke slitage. I tilfælde hvor leverandøren yder en garanti ud over 6 måneder mod fabrikationsfejl, er denne gældende. Vi frasiger os ansvar for skader forårsaget af forkert og uhensigtsmæssig brug/behandling eller uagtsom brug/behandling af den leverede vare. 


Priser og produkter 

Alle priser på i vores webshop er inkl. moms i danske kroner (DKK). Der tages forbehold for eventuelle indtastnings- og opdateringsfejl. Vær venligst opmærksom på at vores kampagner, særpriser, ekstra nedsættelser eller lign. ikke kan kombineres.


Ejendomsforbehold i ubetalte varer
Vi tager ejendomsforbehold i alle varer solgt gennem webshoppen indtil det fulde beløb for varen er betalt og modtaget.

bottom of page