House of Finn Juhl 500 Table.jpg
House of Finn Juhl Pelican Chair.jpg
House of Finn Juhl Kaufmann Table.jpg
House of Finn Juhl 46 Sofa.jpg
House of Finn Juhl Japan Sofa.jpg
House of Finn Juhl Poet Sofa.jpg
House of Finn Juhl Cocktail Table.jpg
House of Finn Juhl France Chair.jpg
House of Finn Juhl Chieftain Chair.jpg

House of Finn Juhl

House of Finn Juhl fik i 2001 overdraget de eksklusive rettigheder til at producere Finn Juhls ikoniske møbeldesigns. I dag består kollektionen mere end 40 af hans klassikere, som produceres med fuld respekt for den oprindelige arv og de yderste strenge krav til kvaliteten. Hos House of Finn Juhls omtales arbejdet med Finn Juhls designs som værende en rejse ind i hans univers, hvor man konstant overraskes af æstetik, former og helt unikke detaljer.


Kollektionen tager udgangspunkt i de originale tegninger samt de oprindelige møbler, som i dag stadig er tilgængelige i Finn Juhls private samlinger og museer. Finn Juhls livsværk kan sammenlignes med et skattekammer, og der kommer derfor i de kommende år mange flere unikke designs fra hans arkiv. 

 

House of Finn Juhl producerer hovedsageligt på deres værksted i Ringkøbing, og de polstrede møbler bliver håndsyet efter de samme gamle traditioner som dengang. De mest komplicerede og avancerede møbler, som 45-stolen og Høvdingestolen bliver dog produceret af deres af deres dygtige japanske samarbejdspartenere i Yamagata, Japan. Ved disse møbler drages der nemlig nytte af den moderne teknologi, som kombineres med manuelt håndværk. Uden denne tilgang ville det for virksomheden ikke være muligt at opnå det helt fantastiske finish, som Finn Juhl møblerne i dag er kendt for. 

House of Finn Juhl

Katalog

I kataloget fra House of Finn Juhl finder du udover en masse inspirerende billeder også historien om hvert enkelt møbel. I kataloget finder du også informationer om hvilke størrelser og materialer de forskellige møbler fås i.