Spiseborde

Spiseborde

Hos Haungaard Møbler finder du spiseborde i alle former, størrelser og materialer. Fælles for dem alle er et fokus på kvalitet, funktionalitet og klassisk design. Find inspiration her, og kig forbi vores butik for hjælp til at vælge dit næste spisebord.

Spiseborde med plads til hele familien

Spisebordet er det måske vigtigste møbel i dit hjem. Det er her hele familien samles efter en lang dag for at spise aftensmad i hinandens selskab. Og det er her de gode middage nydes med vennerne til langt ud på natten. Det kræver et spisebord, der stilmæssigt passer ind i din spisestue eller køkkenalrum og har plads til både familie og venner.   

Kvalitetsspiseborde i mange former og materialer

Er du til runde, ovale eller firkantede spiseborde? Spiseborde i en klassisk træsort, rustfrit stål eller glas? Langborde eller de mindre og mere intime spiseborde? Mulighederne er mange. Hos Haungaard Møbler satser vi dog altid på kvalitetsspiseborde i et klassisk design, men stadig med et moderne udtryk. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge et spisebord, der matcher dine ønsker til stil og funktionalitet.

Få hjælp til at vælge det rette spisebord

 At indrette sit hjem er et spørgsmål om personlig stil og individuelle behov. Vi hjælper dig gerne med at vælge de indretningsløsninger, der er de rigtigt for lige netop dig. Med vores store erfaring i møbelbranchen er vi de rigtige at spørge til råds, når det kommer til at vælge dit næste spisebord.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev