Sofaer

Her finder du et stort udvalg af vores sofaer, daybeds, sovesofaer og bænke.

Sofaer

Hos Haungaard Møbler finder du sofaer i alle former, størrelser og materialer. Fælles for dem alle er et fokus på kvalitet, funktionalitet og klassisk design. Find inspiration her, og kig forbi vores butik for hjælp til at vælge din næste sofa.

Stort udvalg af sofaer

Hos Haungaard kan du både finde klassiske sofaer, slængesofaer, loungesofaer, hjørnesofaer, chaiselonguesofaer, sovesofaer og daybeds. 

Få hjælp til at vælge den rette sofa

At indrette sit hjem er et spørgsmål om personlig stil og individuelle behov. Vi hjælper dig gerne med at vælge de indretningsløsninger, der er de rigtigt for lige netop dig. Med vores store erfaring i møbelbranchen er vi de rigtige at spørge til råds, når det kommer til at vælge din næste sofa.

Kvalitetssofaer i mange former og materialer

Er du til sofaer i en klassisk træsort eller rustfrit stål? Stof- eller læderpolstrede, med eller uden armlæn? Højryggede eller lavryggede sofaer? Mulighederne er mange. Hos Haungaard Møbler satser vi dog altid på kvalitetssofaeri et klassisk design, men stadig med et moderne udtryk. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge sofa, der matcher dine ønsker til stil og funktionalitet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev