Daybeds

Daybeds

Hos Haungaard Møbler finder du daybeds i alle former, størrelser og materialer. Fælles for dem alle er et fokus på kvalitet, funktionalitet og klassisk design. Find inspiration her, og kig forbi vores butik for hjælp til at vælge din næste daybed.

Daybeds til hjemmet 

En daybed møbel med flere funktioner.  En daybed pynter flot i et rum, hvor den har nok plads omkring sig. Selvom en daybed i løbet af dagen blot bruges som et hvilemøbel, kan den i en snæver vending også bruges som en ekstra plads til græster som ønsker at overnatte. Det kræver en daybed, der stilmæssigt passer ind i din stue og har plads til både familie og venner.   

Få hjælp til at vælge den rette daybed

At indrette sit hjem er et spørgsmål om personlig stil og individuelle behov. Vi hjælper dig gerne med at vælge de indretningsløsninger, der er de rigtigt for lige netop dig. Med vores store erfaring i møbelbranchen er vi de rigtige at spørge til råds, når det kommer til at vælge din næste daybed. 

Kvalitetsdaybeds i mange former og materialer

Er du til daybeds i en klassisk træsort eller rustfrit stål? Stof- eller læderpolstrede= Højryggede eller lavryggede daybeds?  Mulighederne er mange. Hos Haungaard Møbler satser vi dog altid på kvalitetsdaybeds i et klassisk design, men stadig med et moderne udtryk. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge en daybed, der matcher dine ønsker til stil og funktionalitet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev