Sovesofa

Sovesofaer

Hos Haungaard Møbler finder du daybeds i alle former, størrelser og materialer. Fælles for dem alle er et fokus på kvalitet, funktionalitet og klassisk design. Find inspiration her, og kig forbi vores butik for hjælp til at vælge din næste sovesofa.

Sovesofaer til hjemmet 

En sovesofa er et møbel med flere funktioner. En sovesofa kan i løbet af dagen fungere som sofa, mens den over natten kan fungere som seng. En sovesofa fungerer fint i gæsteværelset, børneværelset eller mindre hjem.

Få hjælp til at vælge den rette sovesofa

At indrette sit hjem er et spørgsmål om personlig stil og individuelle behov. Vi hjælper dig gerne med at vælge de indretningsløsninger, der er de rigtigt for lige netop dig. Med vores store erfaring i møbelbranchen er vi de rigtige at spørge til råds, når det kommer til at vælge din næste sovesofa. 

Kvalitetssovesofa i mange former og materialer

Er du til sovesofaer i en klassisk træsort eller rustfrit stål? Stof- eller læderpolstrede? Højryggede eller lavryggede sovesofaer?  Mulighederne er mange. Hos Haungaard Møbler satser vi dog altid på kvalitetssovesofaer i et klassisk design, men stadig med et moderne udtryk. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge en sovesofa, der matcher dine ønsker til stil og funktionalitet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev