Spisebordsstol

Spisebordsstole 

Hos Haungaard Møbler finder du spiseborde i alle former, størrelser og materialer. Fælles for dem alle er et fokus på kvalitet, funktionalitet og klassisk design. Find inspiration her, og kig forbi vores butik for hjælp til at vælge dit næste spisebord.

Spisebordsstole til hele familien

Ligesom spisebordet er spisebordsstolene måske nogle af de vigtigste møbel i dit hjem. Det er her hele familien samles efter en lang dag for at spise aftensmad i hinandens selskab. Og det er her de gode middage nydes med vennerne til langt ud på natten. Det kræver spisebordsstole, der stilmæssigt passer ind i din spisestue eller køkkenalrum. 

Få hjælp til at vælge de rette spisebordsstole 

At indrette sit hjem er et spørgsmål om personlig stil og individuelle behov. Vi hjælper dig gerne med at vælge de indretningsløsninger, der er de rigtigt for lige netop dig. Med vores store erfaring i møbelbranchen er vi de rigtige at spørge til råds, når det kommer til at vælge dine næste spisebordsstole.

Kvalitetsspisebordsstole i mange former og materialer

Er du til spisebordsstole i en klassisk træsort eller rustfrit stål? Stof- eller læderpolstrede, med eller uden armlæn? Højryggede eller lavryggede spisebordsstole?  Mulighederne er mange. Hos Haungaard Møbler satser vi dog altid på kvalitetsspisebordsstole i et klassisk design, men stadig med et moderne udtryk. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge spisebordsstole, der matcher dine ønsker til stil og funktionalitet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev