Mogens Hansen MH2614.png
Mogens Hansen MH2614 Detail.png
Mogens Hansen MH276 Læder.jpg
Mogens Hansen MH272.jpg
Mogens Hansen MH2615.png
Mogens Hansen MH2163.png
Mogens Hansen MH195.png
Mogens Hansen 276.jpg
Mogens Hansen MH2614 stol.png

Mogens Hansen

Mogens Hansen møbelfabrik blev grundlagt i 1961. Ligeså blev de stolte traditioner for kvalitetshåndværk, gode råvarer og fleksibilitet som siden da været grundstenen i deres virksomhed. Alle deres møbler er 100% danskproduceret.

Møblerne fra Mogens Hansen produceres til netop dig! Først når du har afgivet dine ønsker til dit møbel, sættes produktionen i gang. Mogens Hansen varetager således de fleste specialønsker, du måtte have til netop dit personlige møbel. Alle råvarer er nøje udvalgte, og håndteres omhyggeligt af Mogens Hansens egne medarbejdere, som har en gennemsnitlig anciennitet på over 17 år.


Hos Mogens Hansen fokuserer de på at udvælge de rigtige råvarer, og at deres produktion foregår så miljøskånsomt som muligt. Alle deres møbler produceres under danske regulativer, så de kan garantere, at alle normer for det danske arbejdsmarked er overholdt. Hos Mogens Hansen giver de desuden uden tøven 25 års garanti på deres stel - Det er bæredygtighed!

Kontakt os gerne for at høre mere om Mogens Hansens produkter. Vi rådgiver dig om at vælge det rigtige møbel, som blandt andet indebærer valg af størrelse, ben, polstring of puder. 

Mogens Hansen MH321.png
Design uden navn-6.png

Katalog