Naver Collection Midas Stole.png
Naver Collection AK2730.png
Naver Collection Plank Table.png
Naver Collection Tiger Stolen.png
Naver Collection AK2780.png
Naver Collection Spejl.png
Naver Collection AK1330.png
Naver Collection GM6672.png
Naver Collection AK2742.png

Naver Collection

Naver Collection blev grundlagt i 1995 med ønsket om at skabe et helt særligt brand med en tidssvarende og gennemført møbelkollektion, der samtidig respekterer det traditionelle snedkerhåndværk. Møblerne fra Naver Collection er skabt til moderne mennesker, som er bevidste godt design og om kvalitet, og ønsker at udtrykke det i en unik og personlig indretning. Møblerne produceres i Danmark.

  

En vision om kompromisløs snedkerkunst

Med et møbel fra Naver Collection, kan du være helt sikker på, at intet er blevet overladt til tilfældighederne. Gennem hele processen er hver eneste dimension gennemtænkt, ligesom der sættes en ære i håndværket ned til absolut mindste detalje.


Snedkerne hos Naver Collection arbejder med den samme kærlighed til snedkerfaget, som man gjorde før i tiden. Men hos Naver Collection går de også nye veje med design og teknik. De udforer sig selv med nye materialer og former for at skabe helt nye oplevelser med træet. begreber som ergonomi, funktion livskvalitet er altid grundtonen, når de hos Naver Collection udvikler nye designs. 

Naver Collection AK512.png
Naver Collection

Katalog