Hästens

Senge fra Hästens

Hästens blev grundlagt af personer, som var åbenlyst besatte af kvalitet; en fælles kvalitet for de personer, der dagligt med naturmaterialer. Hästens var fuldt optaget af at lave det allerbedste produkt - det er et ubestridt faktum. Kig forbi Haungaard Møbler og oplev hvilken luksus Hästens tilbyder – eller find inspiration her på siden.

 

Senge i en uhørt høj kvalitet

Hästens primære fokus er dig og forsikringen om, at du får den allerbedste søvn, samt deres viden om, hvad der er vigtigt for dig i forhold til service, opbygning, kvalitet, komfort og funktionalitet. Hästens' ånd af fortrinlighed er mere end blot summen af de enkelte dele - mere end blot deres senge og madrasser. Hästens er kulminationen af seks generationers søvnhåndværk og naturmaterialer, som er tilegnet dig. Du er drivkraften bag Hästens utrættelig stræben efter fortrinlighed. 

Køb din Hästens seng  hos Haungaard Møbler

En seng fra Hästens er en stor investering – men netop en investering. Med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev