Brands

Brands

Hos Haungaard Møbler finder du møbler, belysning og senge i alle former, størrelser og materialer fra de bedste brands inden for nordisk møbeldesign. Fælles for dem alle er et fokus på kvalitet, funktionalitet og klassisk design. Vi forhandler bl.a. Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn, Finn Juhl, Montana, Naver Collection, Louis Poulsen, Hästens, Erik Jørgensen m.fl.  Find inspiration her, kontakt os eller kig forbi vores butik for hjælp til at vælge dine nye møbler. 

Få hjælp til at vælge de rette møbler

At indrette sit hjem er et spørgsmål om personlig stil og individuelle behov. Vi hjælper dig gerne med at vælge de indretningsløsninger, der er de rigtige for lige netop dig. Med vores brede vifte af brands samt store erfaring i møbelbranchen er vi de rigtige at spørge til råds, når det kommer til at vælge dine nye møbler.

Møbler i mange former og materialer fra danske design brands

Med vores brede vifte af brands er mulighederne mange. Hos Haungaard Møbler satser vi dog altid på brands med kvalitets møbler i et klassisk design, men stadig med et moderne udtryk. Vi står klar til at hjælpe dig med at vælge de møbler der matcher dine ønsker til stil og funktionalitet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev