Y-stolen

Stole fra Carl Hansen & Søn 

Carl Hansen & Søn har mere end 100 års møbelhistore med respekt og passion for kvalitetshåndværk. Kig forbi Haungaard Møbler og oplev den smukke møbelkunst fra Carl Hansen & Søn – eller find inspiration her på siden.Stole fra Carl Hansen & Søn er af udsøgt kvalitet. De er lette, stærke og tidløse, og så er de anerkendte for såvel det enkle design som deres holdbarhed. Stolene fra Carl Hansen & Søn er lette at sammensætte med mange stilarter og passer både til hjemmet, kontoret, hoteller og offentlige rum. Carl Hansen & Søns stole er klar til årtier med komfort og stil.  

Klassiske stole i en uhørt høj kvalitet

Y-stolen - en klassisk smuk og let skulpturel spisestol, som også er velegnet til bare at slappe af i. Ved hjælp af damp er Y-stolens rygbøjlen nænsomt bøjet, og det giverbevægelsesfrihed og god komfort. Håndværksmæssigt er Y-stolen et lille mesterværk. Mere end 100 led i fabrikationen er ægte håndarbejde, og sædet bliver flettet i hånden af 120 meter papirsnor, som kan holde i op til 50 år. 

Køb din Y-stol hos Haungaard Møbler

En Y-stol er en investering – men netop en investering. Hos Haungaard Møbler forstår vi værdien af klassiske møbler og med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev