Stole fra Fredericia Furniture

Stole fra Fredericia Furniture 

Fredericia er et dansk designhus rundet af en stolt tradition. En tradition for at kende, forsvare og udvikle det håndværk, vi kalder design. Fredericia Furniture bygger på enkle principper. Principper om enestående kvalitet skabt af ærlige materialer, fokus på funktionalitet og en nevarvet forståelse for detaljernes betydning. Kig forbi Haungaard Møbler og oplev den smukke møbelkunst fra Fredericia Furniture – eller find inspiration her på siden.

Stole i en uhørt høj kvalitet

Fredericia Furnitures ambition er altid at kuratere, fremstille og levere design til tiden. Stole der beriger atmosfæren og livet i de rum, de bruges i. Stole der har æstetisk karakter, er smukt forarbejdende og som fortjener betegnelsen ´modern originals´. 

Køb din Fredericia Furniture stol hos Haungaard Møbler

En stol fra Fredericia Furniture er en investering – men netop en investering. Hos Haungaard Møbler forstår vi værdien af klassiske møbler og med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev