Kontorstole fra Fritz Hansen

Stole fra Republic of Fritz Hansen 

Republic of Fritz Hansens sofaer er kendt og elsket over hele verden. Hvem kender eksempelvis ikke ”Serie 7™” af Arne Jacobsen, der i dag er blevet til et stykke dansk kulturhistorie. Kig forbi Haungaard Møbler og se den smukke møbelkunst fra Republic of Fritz Hansen – eller find inspiration her på siden.

Klassiske stole i en uhørt høj kvalitet

I dag er Republic of Fritz Hansens klassiske stole nærmest mere populære end nogensinde. Det skyldes bl.a. det elegante formsprog og den ekstreme opmærksomhed på de små detaljer, der placerer Republic of Fritz Hansen stole i en liga for sig, når det kommer til kvalitet og design. En stol fra Republic of Fritz Hansen er mere end et møbel, det er snarere et stykke kunst.

 Serie 7™ – mere end en stol

I 1955 skrev Arne Jacobsen historie med Serie 7™ stolen - inden for håndværk og inden for design. Serie 7™ er den mest solgte stol i Fritz Hansens historie og måske i møbelhistorien. 

Køb din Republic of Fritz Hansen stol hos Haungaard Møbler

En stol fra Republic of Fritz Hansen er en investering – men netop en investering. Hos Haungaard Møbler forstår vi værdien af klassiske møbler og med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev