Kontinentalsenge 

Kontinentalsenge fra Hästens

Hästens blev grundlagt af personer, som var åbenlyst besatte af kvalitet; en fælles kvalitet for de personer, der dagligt med naturmaterialer. Hästens var fuldt optaget af at lave det allerbedste produkt - det er et ubestridt faktum. Kig forbi Haungaard Møbler og oplev hvilken luksus Hästens tilbyder – eller find inspiration her på siden.

Kontinentalsenge i en uhørt høj kvalitet

Hästens primære fokus er dig og forsikringen om, at du får den allerbedste søvn, samt deres viden om, hvad der er vigtigt for dig i forhold til service, opbygning, kvalitet, komfort og funktionalitet. Hästens' ånd af fortrinlighed er mere end blot summen af de enkelte dele - mere end blot deres senge og madrasser. Hästens er kulminationen af seks generationers søvnhåndværk og naturmaterialer, som er tilegnet dig. Du er drivkraften bag Hästens utrættelig stræben efter fortrinlighed. 

 

Hästens Maranga

Med sin stilfulde lave profil og harmoniske linjer er Hästens Maranga en ualmindeligt smuk seng. Maranga er håndbygget med slidstærkt krølhår samt nøje udvalgte naturmaterialer, og konstrueret med fastere, mere lineære støtteegenskaber, så sengen leverer en fantastisk nats søvn.

Hästens Eala

Afbalanceret blødhed og en meget eftergivende kombination af fjedersystemer er kendetegnende for Eala, en kontinentalseng med en blødere personlighed. Sidestikninger i dobbeltrækker i et mønster, der er udviklet specielt til denne seng, giver struktur til dens form samt stabilitet, som underbygges indefra med hjørner af hør. Nogle siger, at Eala har en særlig bevægelse. Vi anbefaler, at du finder ud af det på egen hånd.

Hästens Herlewing

Dyb, stærk og opsigtsvækkende – Herlewing sender et klart signal i ethvert rum. Den gør det klart, at du sover i en af verdens mest komfortable senge og vågner udhvilet og opfrisket hver dag. Hertlewing er enestående på alle måder og omfatter nogle af Hästens' mest banebrydende innovationer.

Hästens 2000T

Hästens 2000T er en banebrydende seng, som er spækket med innovation. Et design, der leverer en smuk søvnoplevelse. Den bløde og eftergivende Hästens 2000T yder responsiv støtte. Den selvjusterer helt ubesværet til dine mindste bevægelser og små stillingsændringer, mens du sover.

Køb din Hästens kontinentalseng  hos Haungaard Møbler

En kontinentalseng fra Hästens er en stor investering – men netop en investering. Med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev