Sofaer fra House of Finn Juhl

Sofaer fra Finn Juhl

Finn Juhls sofaer er kendt og elsket over hele verden. Hvem kender eksempelvis ikke ”Poeten”, der er blevet til et stykke dansk kulturhistorie. Kig forbi Haungaard Møbler og se den smukke møbelkunst fra House of Finn Juhl – eller find inspiration her på siden

Klassiske sofaer i en uhørt høj kvalitet

I dag er Finn Juhls klassiske sofaer nærmest mere populære end nogensinde. Det skyldes bl.a. det elegante formsprog og den ekstreme opmærksomhed på de små detaljer, der placerer Finn Juhl-sofaer i en liga for sig, når det kommer til kvalitet og design. En sofa fra Finn Juhl er mere end et møbel, det er snarere et stykke kunst.

Poeten – mere end en sofa

Poeten er en af stjernerne blandt de danske møbelklassikere. En meget smuk sofa designet af Finn Juhl i 1941. Poeten er på mange måder en videreføring af et andet klassisk Finn Juhl-møbel, nemlig Pelikan stolen. Selvom Poeten er fra 1941, fremstår den stadig som et moderne møbel, der passer perfekt ind i nutidens boligindretning. Den er kendetegnet ved sin størrelse, der gør den perfekt til to mennesker, som gerne vil sidde tæt.

Gamle nyheder – Væg Sofa og Baker Sofa

Selvom Poeten er den måske mest kendte af Finn Juhls sofaer, er det bestemt ikke den eneste af slagsen. For relativt få år siden blev to Finn Juhls sofaer fra 1950’erne – Væg Sofaen og Baker Sofaen – sat i produktion igen. Væg Sofaen er fremstillet med en hængende ramme af stål, der monteres på væggen, hvilket giver et elegant og luftigt udtryk. Baker Sofaen har en todelt ryg, der giver den en visuel lethed.

Køb din Finn Juhl-sofa hos Haungaard Møbler

En sofa fra Finn Juhl er en stor investering – men netop en investering. Hos Haungaard Møbler forstår vi værdien af klassiske møbler og med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev