Væglamper fra Louis Poulsen

Væglamper fra Louis Poulsen 

I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har Louis Poulsen etableret sig som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning. Kig forbi Haungaard Møbler og se væglamperne fra Louis Poulsen – eller find inspiration her på siden.

Væglamper i en uhørt høj kvalitet

​Louis Poulsens produkters funktion og design er skræddersyet til at afspejle og understøtte rytmen i det naturlige lys. Hver eneste detalje i designet har et formål.

PH Hat                                                   

PH Hat blev designet af Poul Henningsen i 1961 og blev oprindeligt produceret i to størrelser. PH ønskede med P-hat at designe en lampe til bl. sengebelysning. Den rosa inderskærm giver et blødt og behageligt lys.I dag findes kun den mindste i programmet. P-hat er velegnet til foyer, trapperum og gangarealer.

PH 2/1 Væg                                  

Poul Henningsen designede 3-skærmssystemet allerede i 1925-1926, hvor PH i samarbejde med Louis Poulsen tegnede de første lamper til en udstilling i Paris. Dette samarbejde varede helt til fremhans død i 1967. Gennem hele sit liv søgte PH at skabe det blændfri lys, rette lyset hen, hvor der var brug for det og skabe bløde skygger med glødepæren som lyskilde. PH 2/1 væglampe er medlem af 3-skærms familien, der i dag tæller 19 lamper, heraf 3 til udendørs brug. PH designede således ikke blot en lampe, men et helt system, og der blev igennem årene produceret omkring tusind forskellige modeller.

Køb din Louis Poulsen væglampe hos Haungaard Møbler

En væglampe fra Louis Poulsen er en investering – men netop en investering. Hos Haungaard Møbler forstår vi værdien af klassiske møbler og med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev