Opbevaring fra Naver Collection

Opbevaringsmuligheder fra Naver Collection 

Naver Collection sætter en ære i deres håndværk - ned til mindste detalje. Naver Collections mål er at skabe møbler, der gennem deres funktionalitet og design passer i et moderne hjem. Naver Collection udvikler løbende nye møbler som passer til den tid vi lever i. 

 

Moderne opbevaringsmuligheder i en uhørt høj kvalitet 

Træet til møblerne bliver udvalgt med stor omhu og derefter tørret korrekt, så det rette fugtindhold sikres. Træet bliver sorteret så farve og struktur passer sammen i det enkelte møbel. Naver Collections møbler bliver fremstillet på avancerede maskiner, men efter klassiske principper. Enhver detalje i alle Naver Collections møbler bliver omhyggeligt udført. Alle dele er afslutningsvis pudset efter med hånd. En løbende kvalitetskontrol sikrer at møbler fra Naver Collection ikke kun er smukke at se på, men også kan holde til at blive brugt i mange år fremover. 

Køb dit Naver Collection opbevaringsmøbel hos Haungaard Møbler

Et opbevaringsmøbel fra Naver Collection er en investering – men netop en investering. Hos Haungaard Møbler forstår vi værdien af klassiske møbler og med vores store erfaring fra møbelbranchen ved vi, hvad du skal tage højde for, når du foretager denne type investering. Kontakt os for flere informationer.   

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv løbende opdateret med nyheder og gode tilbud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev